Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Katarina Radivojević i kompanija Avon

Katarina Radivojević i kompanija Avon

Kompanija Avon i glumica Katarina Radivojević nastavljaju uspešnu saradnju. Zanosna glumica i ove godine nastavlja da krasi brošure i ulepšava reklamne kampanje kompanije Avon za Srbiju i Crnu Goru. Katarinina prirodna lepota, snaga i harizma samo su neke od karakteristika koje su doprinele daljem zajedničkom radu.

Katarinina saradnja sa kozmetičkom kućom počela je 2011. godine promovišući Avon Solution liniju proizvoda za negu kože lica i tela. Kako je zbog prirode posla kojim se bavi prinuđena da sate provodi pod više slojeva teške, scenske šminke, lepa glumica se trudi da veći deo slobodnog vremena posveti redovnoj i pravilnoj nezi kože, a u tome joj pomažu Avon proizvodi.

Katarina Radivojevic Avon I  Katarina Radivojević i kompanija Avon

Kako sačuvati prirodnu lepotu, a postići glamurozan izgled?

“Prema kompaniji Avon zaista imam ogromno poštovanje i veoma sam počastvovana što smo tokom prethodne godine uspeli da izgradimo blisku saradnju. Kada kažem Avon prvo na šta pomislim su divne žene koje rade kao Avon Dame, lično poznajem nekoliko njih. Avon je toliko dugo posvećen ženama, a zaista su retke kompanije koje tako predano brinu o svojim korisnicima, ali i o okruženju u kojem rade, što poštujem i podržavam. Pored toga što nam nude sve neophodne proizvode za negu tela i dekorativnu šminku, moram da pomenem kampanje koje je Avon pokrenuo u borbi protiv raka dojke i nasilja u porodici, koje su promenile živote mnogih žena, a samim tim i njihovih porodica”, izjavila je Katarina.

Katarina Radivojevic Avon III  Katarina Radivojević i kompanija Avon

Katarina Radivojević, jedna od najboljih glumica mlađe generacije koja sa uspehom gradi internacionalnu karijeru u Americi i Rusiji, i kompanija Avon pripremili su seriju ekskluzivnih video zapisa sa savetima kako postići savršen izgled, koji će uskoro biti premijerno prikazani

Glumica danas živi na relaciji Beograd–Los Anđeles–Moskva. Uspešna karijera uključuje angažman na raznim pozorišnim i filmskim projektima iziskujući u svakom momentu njen blistav izgled. Zahvaljujući kompaniji Avon, Katarina je ovladala tajnama korišćenja profesionalne šminke i nege kože, koje će u formi video zapisa u narednom periodu otkriti svim damama koje žele da istaknu prirodnu lepotu i uplove u svet ženstvenosti i senzualnosti. Probudi najbolje u sebi uz Katarinu i Avon!

Editors choice