Osim reklamne kampanje za Rimmel, Kejt Mos (Kate Moss) nismo viđali onoliko često koliko želimo ili smo navikli, što je razimljivo jer se ove godine udala, te su sve modne oči sveta bile uprte uglavnom na venčanje. Oktobarski magazin “Elle” na naslovnici donosi Kejt u potpuno prirodnom izdanju, u teksas šortsu, sa prirodnom šminkom i frizurom – kao da je tek ustala iz kreveta.

U editorijalu se pojavljuje u kreacijama modnih kuća Christian Dior, Alberta Ferretti, Marc Jacobs, Balmain, Balenciaga i Lanvin, te možemo videti kako se kreacije visoke mode uklapaju u seosku sredinu. Fotografije su delo Sonje Sif (Sonia Sieff), a na njima se pojavljuje i gospodin Mos, Džejmi Hins (Jamie Hince).

133 Kate Moss za oktobarski Elle France: povratak prirodi

Kejt uvek naglašava oči, a osmeh je razoružavajuć

1111 Kate Moss za oktobarski Elle France: povratak prirodi

Neuredna kosa i šešir u boho stilu

1222 Kate Moss za oktobarski Elle France: povratak prirodi

Jednostavni šik je zaštitni znak britanskog supermodela

1551 Kate Moss za oktobarski Elle France: povratak prirodi

Poput Romea i Julije XXI veka

qqqqqqqqqqq Kate Moss za oktobarski Elle France: povratak prirodi

Prstenje u boji srebra i osmeh su najbolji aksesoari za ovu jesen


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments