Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Pevačica nekadašnje grupe Desitiny’s Child, Keli Rouland (Kelly Rowland) napustila je emisiju “The X Factor” i sada se traži adekvatna zamena za novog sudiju u ovom rijalitiju. U toj borbi za sada učestvuju, kako je izjavio jedan od trenutnih sudija ovog šoua Luis Volš (Louis Walsh), pevačica Kejti Peri (Katy Perry), Nikol Šercinger (Nicole Scherzinger), članica jednog od najpopularnijih ženksih bendova svih vremena Spice Girls, Mel Bi (Mel B), Anastasija (Anastacia) i Šeron Ozborn (Sharon Osbourne). Za koga navijamo?

01. KP za sudiju1 Katy Perry za sudiju

Pevač grupe Take That, Geri Berlou potvrdio je svoje prisustvo i u predstojećoj devetoj sezoni ove emisije, dok se šuška i o tome da će se pevačica Deni Minog, nakon jednogodišnje pauze, vratiti na snimanje

Ne znamo ko će dobiti pravo da odlučuje o budućim muzičkim talentima i zvezdama, ali znamo da Kejti Peri (Katy Perry) svakako neće biti besposlena jer je upravo ovih dana najavila planove o novom i drugačijem kantri albumu, inspirisanom pevačicom Peti Grifin (Patty Griffin).

Pogledajte trejler za njen 3D film “Part of Me” koji izlazi ovog leta:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice