GHD e1300950224988 300x225 Katy Perry zaštitno lice brenda GHDVesela američka pevačica Keti Peri (Katy Perry) objavila je početak saradnje sa čuvenim profesionalnim hairstyle brendom GHD (Good Hair Day). Znamo da Keti ima jedinstveni modni stil, a to je i Paul Stoneham, izvršni direktor GHD-a prepoznao i objasnio rečima: “Keti je prikaz savremene mode i stila. Njen jedinstveni, stalno menjajući izgled izaziva zavist poklonika stila širom sveta. Keti u potpunosti oslikava GHD duh ženske transformacije i snage, a takođe je i priznata kao neko ko prekraja ivice stila i bez straha pomera granice mode i lepote. Živahna, stajliš i seksi Keti je savršen partner za GHD.”

Keti je takođe izrazila svoje oduševljenje, posebno zato što brend sponzoriše njenu turneju “California Dreams”. “Jako sam uzbuđena što ću sarađivati sa brendom GHD, posebno zbog korišćenja njihovih proizvoda na California Dreams turneji, koji će moju kosu učiniti divnom i spremnom za binu. GHD proizvodi imaju reputaciju najboljih u poslu kojim se bavim, i zato mi je još draže što imam veze sa tim. Veoma sam uzbuđena što ću vam otkriti hair stilove koje sam izabrala sa legendarnim Dejvidom LaKapelom (David LaChapelle) za predstojeću GHD reklamnu kampanju.”

katyperryghd1 2 thumb Katy Perry zaštitno lice brenda GHD katyperryghd3 thumb Katy Perry zaštitno lice brenda GHD katy perry boho thumb Katy Perry zaštitno lice brenda GHD

Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Comments