Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Album “Strangeland” debitovao je na prvom mestu britanske top-liste i time postao peti broj jedan album grupe Keane. S obzirom na to da je u pitanju četvrti po redu studijski album ovog sastava, izdali su i projekat sastavljen od materijala sa turneje, koji je takođe debitovao na vrhu. Ovakav rezultat možemo smatrati apsolutnim uspehom.

01. Keane Keane – peti po redu broj jedan album

Nakon četiri godine pauze, koliko je prošlo od poslednjeg albuma “Perfect Symmetry”, konačno smo dočekali nove note na klaviru Tima-Rajs Okslija

U malenu grupu britanskih muzičara koji mogu da se pohvale sličnim rezultatom spadaju pevač Robi Vilijams (Robbie Williams), kao i grupe Oasis i Coldplay. Interesantan podatak jeste da je klavijaturista grupe Keane na samom početku svoje karijere bio pozvan od strane Krisa Martina (Chris Martin) da postane član tada još uvek benda u usponu, grupe Coldplay. Mi mu se zahvaljujemo što je takvu ponudu odbio, jer je ipak baš on zaslužan za većinu tekstova zbog kojih volimo Keane.

Spot za drugi singl sa albuma “Strangeland” snimljen je u Barseloni, u jednoj ukletoj kući iz sedamdesetih godina. Pogledajte:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice