Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Nova pesma američke pevačice Kelis (Kelis), koja će se naći na njenom sledećem, šestom po redu, albumu, premijerno je puštena u subotu na radiju “Represent”. Na numeri “Distance”, koja već na prvo slušanje zvuči odlično, r’n’b zvezda sarađivala je sa čuvenim dabstep producentom Skrimom (Scream), članom sastava “Magnetic Man”.

01. Kelis Kelis: Nova pesma

“Is there someone else on your mind, when your lips press up on mine. I taste the difference, now I need some some distance, some distance”

Album koji obožavaoci, nakon poslednjeg objavljenog “Flesh Tone” iz 2010. godine, sasvim sigurno s nestrpljenjem očekuju još uvek nema naslov i zakazan datum izlaska. Pevačica je povodom novog projekta izjavila da će na njemu, slično kao i na numeri “Distance”, sarađivati sa pomenutim producentom. Koliko je blizu dan kada ćemo moći da čujemo sve pesme sa novog ostvarenja pevačica je objasnila rečima: “To sve zavisi, nekim danima mislim da je osamdeset odsto albuma već gotovo i spremno, dok drugim danima smatram da imamo samo četrdeset odsto dobrog materijala. Pretpostavljam da sam negde na pola puta. Novi album će biti uzbudljiv, više od prethodnih elektro žanra. On će biti malo mračniji i ozbiljniji.”

Poslušajte novu pesmu pevačice Kelis:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice