Popularna manekenka Kendal Džener, koja je nedavno postala zaštitno lice brenda Estée Lauder, proglašena je za jednu od top 50 manekenki na svetu, u izboru popularnog sajta Models.com. Kendal je tako stala rame uz rame sa mnogim poznatim manekenkama, kao što su Edi Kempbel, Lindzi Vikson, Džordžija Mej Džeger i Džidži Hadid, koja je takođe debitantkinja na ovoj listi.

kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 1 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Osim toga, Kendal je pažnju javnosti privukla i novim modnim projekton, prvim nakon što je uradila editorijal za američki “Vogue”. Reč je o čak tri naslovnice magazina “Dazed”, za njegovo zimsko izdanje, na kojima se lepa manekenka pojavljuje u izdanjima u kojima nismo imali prilike da je vidimo do sada, na fotografijama koje je radio Ben Toms.

kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 2 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 3 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 4 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Našu pažnju je privukla i reklama koju je Kendal Džener, zajedno sa svojom sestrom Kajli, reperkom Niki Minaž, manekenkom Džordan Dun, teniserkom Serenom Vilijams i drugim poznatim ličnostima uradila za novi model slušalica “Beats Solo2” brenda Dr. Dre.

Pogledajte novu reklamnu kampanju koju, između ostalih, krasi i Kendal Džener.

kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 5 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Jasna Đorđević

Comments