Nakon što je proglašena za novo lice kozmetičkog brenda Estée Lauder, Kendal Džener može da se pohvali još jednom fenomenalnom saradnjom, jer krasi najnoviji editorijal američkog izdanja magazina “Vogue”.

Kendal, koja je već krasila online izdanje ovog popularnog magazina, sada ima tu čast da se nađe i u štampanom izdanju “modne Biblije”, u editorijalu za koji je fotografije radio Patrik Demarkelijer.

Lepa manekenka se na fotografijama pojavljuje u dizajnerskim odevnim komadima, među kojima se nalaze modeli brendova Versace, Dolce & Gabbana i Valentino iz njihovih Resort kolekcija za 2015. godinu, koje je za tu priliku odabrala Tabita Simons.

Pogledajte kako Kendal Džener izgleda u novom editorijalu američkog magazina “Vogue”.

kendal dzener u editorijalu americkog magazina vogue 1 Kendal Džener u editorijalu američkog magazina Vogue kendal dzener u editorijalu americkog magazina vogue 2 Kendal Džener u editorijalu američkog magazina Vogue kendal dzener u editorijalu americkog magazina vogue 3 Kendal Džener u editorijalu američkog magazina Vogue kendal dzener u editorijalu americkog magazina vogue 4 Kendal Džener u editorijalu američkog magazina Vogue kendal dzener u editorijalu americkog magazina vogue 5 Kendal Džener u editorijalu američkog magazina Vogue kendal dzener u editorijalu americkog magazina vogue 6 Kendal Džener u editorijalu američkog magazina Vogue

Jasna Đorđević

Comments