Ne znamo šta je uticalo na Kim (Kim Kardashian), da li porođaj ili predstojeći novi brak sa Kanje Vestom (Kanye West), ali kod nje je sve uočljivija stilska promena. Zaštitni znak Kim su do sada bile uske dekoltirane haljine koje su isticale njene prenaglašene obline. Tako naglašene obline bi mnogi prikrivali odećom, međutim Kim je to vrlo ponosno oduvek isticala, bez obzira na kilažu ili trudnoću. Jarke boje, jaka šminka i bujne lokne, samo da je seksi i holivudski glamurozno.

Kim Kardashian at La Societe Denim Outfit 1 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye Kim Kardashian Dinner Date with Kanye West in Paris 19 492x900 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye

A onda se desio Kanje Vest. Kanje pored svoje pevačke karijere, pokušava da se oproba i kao dizajner od 2011. godine. Izlagao je prvi put 2011. na Fashion Week-u u Parizu, gde su ga dočekale podeljene kritike. No, kada pogledate njegovu modnu liniju, ili njegov stil oblačenja, biće vam jasno da Kim do sada ipak nije imala izgrađen sopstveni stil i da je novi nametnut od strane budućeg muža.

Kim Kardashian Celebrating 33rd Birthday at TAO Las Vegas 37 492x738 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye Kim Kardashian Family Dinner Casa Vega with Jonathan Cheban 492x720 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye

Zanimljivo je da je Kim jedno vreme na američkim portalima bila na listama najgore obućenih među poznatima, a još zanimljivije od toga jeste činjenica da je Kim, pre nego što je postala starleta, radila kao stilista za poznate? Nije baš logično, zar ne?

Kim Kardashian and North West At Jimmy Kimmel for Kanye West Interview 4 492x696 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye Kim Kardashian Lunch with Kanye in Tan Outfit 6 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye

Kao i u kolekciji Kanje Vesta, tako i u novom garderoberu Kim, preovlađuju puderasti tonovi, naravno bela boja, teksas i kamel. Potpuno je neverovatno videti Kim u beloj pamučnoj majici ili sivim helenkama ni više, ni manje, nego u Parizu na Nedelji mode.

Kim Kardashian Paris Fashion Week 2013 18 492x737 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye Kim Kardashian San Francisco Dinner with Kris Jenner 4 492x603 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye

Možda je njena kosa ipak najveća promena. Opšti svetski hit ombre je naravno završio i na njenoj kosi, kao i natural makeup.

Kim Kardashian Dream for Future Africa Gala 13 492x748 Kim Kardashian u svojoj novoj stilskoj fazi zvanoj Kanye

Pošto se i pored svega ovoga Kim smatra modnom ikonom, kao i mnogi danas (neosnovano), samo zato što su poznati, ostaje nam da vidimo šta će na kraju biti i dokle će preambiciozni Kanje, gospođu Kim stilski dovesti. Mislim da će to biti zanimljivo za videti!


Sofija Popović – devojka koja je čula previše priča o princezama i prinčevima.

Comments