Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Moda je na prvom mestu. Kjarin upečatljiv pogled, već sâm po sebi postao je njen zaštitni znak: vrcavo plavo oko oivičeno dugačkim, tankim crnim trepavicama postalo je njen logotip, i može se zapaziti na njenoj kolekciji cipela.

Ubrzo je usledila i e-prodavnica The Chiara Ferragni Collection, koja distribuira njenu kolekciju. Danas, njenu robnu marku prodaje više od 300 maloprodajnih objekata, od Pariza do Njujorka, a u septembru 2017. godine, proslavila je otvaranje prve tri vodeće prodavnice u svom lancu u Milanu, Šangaju i Čengduu. Na velikom događaju povodom otvaranja u Milanu, više od 4.000 obožavalaca došlo je da se i lično upozna sa Kjarom.

U njenom poslovnom timu angažovan je i deo njene porodice, budući da se i njena mlađa sestra, Valentina Feranji, koja i sama ima više od 1,6 miliona pratilaca, u brojnim prilikama fotografiše zajedno sa Kjarom.

Pronicljiva poslovna žena, harizmatična predvodnica, Kjara Feranji sasvim prirodno postala je generalni direktor svoje kompanije u 2017. godini i te iste godine ponela je titulu „Najuticajnije ličnosti u svetu mode” koje joj je dodelio američki časopis Forbs.

Njeno iskustvo na društvenim mrežama upareno sa njenim talentom za komunikacije i kreiranje javnog imidža privukli su i pažnju akademika, budući da je na Harvardu Kjara već u dve prilike bila predmet studije slučaja. Zbog sopstvenog ličnog uspeha postala je primer koji se rado ističe i uzor koji drugi treba da slede.

Iskrenost, nesputana volja, sreća, savremenost – sve su to reči koje odzvanjaju kroz Kjarinu viziju, putovanje i filozofiju koju brend Lancôme simbolizuje širom sveta tokom više od 80 godina. Stoga, najprirodnija moguća odluka je bila zamoliti ovu uticajnu i inspirativnu ličnost da se udruži sa kućom Lancôme i postane njena muza.

Gajeći evropski stil i životni stav, italijanski – stečen rođenjem i u njenom srcu, losanđeleski – po ličnom izboru, Kjara Feranji koja očekuje i svoje prvo dete, krajnje je višeslojna ličnost. Ona i Lancôme zajedničkim snagama izraziće ovu raznovrsnost, naravno, posredstvom društvenih mreža, ali i kroz brojne projekte (koji su i dalje pod velom tajne) tokom cele godine.

Toliko sam uzbuđena zbog ove jedinstvene saradnje sa brendom Lancôme. Još kao sasvim mlada devojka u Kremoni bila sam veliki obožavalac ove robne marke. Parfem Trésor bio je miris koji je obeležio moje tinejdžerke godine. Poštujem i delim vrednosti nastale kroz istorijski razvoj brenda. Njegov ideal lepote predstavlja pozivnicu na ličnu sreću i samoostvarenje što su temelji i moje filozofije. Ponosna sam što mi je, zbog mojih poduhvata i uticaja koji imam, kuća Lancôme ukazala poverenje i poverila mi ovu ulogu muze”, objašnjava Kjara Feranji.

I kao što Fransoa Leman, generalna direktorka Lancôme International dodaje: „Saradnja sa Kjarom Feranji simbolizuje našu spremnost da nadahnjujemo mlade žene kroz uzore sa kojima i same mogu da se poistovete. Međunarodna aura kojom zrači Kjara i ispoljava je kroz model ličnog ponašanja potpuno su u skladu sa vrednostima snage i savremenosti do kojih drži Lancôme. Veoma smo ponosni što možemo da sarađujemo sa ovako inspirativnom, uticajnom ženom koja zrači energijom, kroz prefinjenu kombinaciju osećaja za šik i inteligenciju, ne bismo li još jednom potvrdili kako je sreća najbolji pojavni oblik koji lepota može da poprimi.

Lancôme, francuska izuzetnost

Osnovana 1935. godine od strane revolucionarnog vizionara Armana Petižana, a sa ciljem da razvije i francuski duh i ukus i proširi ih širom sveta, kozmetička kuća Lancôme je istog časa postavljena na temelju dva nepromenljiva činioca: komplementarnosti parfema, nege i šminke i potrebi da udovolji klijenteli širom sveta. Danas je ovaj brend prisutan u 130 zemalja i uz 20.000 savetnika o lepoti, na podjednakom broju prodajnih mesta, odašilje ovu istu poruku o francuskoj izuzetnosti, kroz kombinaciju prefinjenih usluga i legendarnih proizvoda (Trésor, La vie est belle, L’Absolu Rouge, Rouge in Love, Advanced Génifique, Visionnaire, Teint Miracle i dr.).

Kao francuska kuća luksuznih kozmetičkih proizvoda, koju predstavljaju ambasadorke poput Džulije Roberts, Kejt Vinslet, Penelope Kruz, Lupite Njongo, Lili Kolins i Tejlor Hil), Lancôme predstavlja odraz žene u ogledalu: one koja očarava i zrači energijom. Iz dana u dan, ambicija ove kompanije uvek je ista – da svaka žena koja zakorači u Lancôme bude lepša, a da iz njega izađe srećnija.

izvor : www.instagram.com (@theblondesalad)

Editors choice