Ne moraš da imaš brdo novca na računu, kartice, garderobu koja košta više desetina hiljada evra da bi izgledala skupo.

Opšte je poznato, a danas više nego ikada da se novcem ne kupuje stil.

Novcem možeš kupiti ono što brendovi nameću, ono što influenserke promovišu i ono što ti se svidi, što je upečatljivo i skupo. Međutim, stil gradiš, vremenom, godinama, učenjem. Zapravo neko jednostavno tek tako ima stila, ima smisla za lepo i elegantno. Neko nema i možda ga nikada neće dostići, sve i da na kartici ima milijardu dolara.

Međutim, ako se baš potruditš i kreneš da istražuješ, isprobavaš i tragaš za svojim jedinstvenim stilom, sigurno ćeš pronaći ono što ti odgovara. Jedna odevna kombinacija na više osoba može da ostavlja sasvim drugačije utiske.

Zato je važno da pratiš svoje osećaje, a ne to kako su se drugi obukli. Oni neka ti uvek budu inspiracija, ali svoje osećaje za lepo uvek drži negde pri vrhu.

I dok smo kada su određeni dizajni i kreacije u pitanju prilično ograničeni, kada su boje u pitanju – imamo mnogo više slobode. Važno je da znaš da možeš da nosiš bilo koju boju, ali u skladu sa određenim komadima. Zato ti predstavljamo 5 boja koje čine da svaki stajling izgleda skupo, čak i ako to nije. 

Braon boja 

Definitivno boja koja u većini slučajeva može da izgleda prefinjeno i skupo. Međutim, tanka je linija između jeftine braon i skupe braon. Zato u ovom slučaju obavezno, kao i u narednim, biraj jednobojne komade, bez printa i bez bilo kakvih dodataka. Ako već misliš da ti je to previše jednostavno i monotono, oplemeni ovaj outfit nekim dobrim aksesoarima. 

Klasične i luksuzne zimske boje koje nosimo iz godine u godinu 3 Klasične (i luksuzne!) zimske boje koje nosimo iz godine u godinu

Nežna bež boja

Šta izgleda više skupo od elegatnog dugog jednostavnog bež kaputa? Sa ovom bojom ne možeš da pogrešiš. Samo postoji jedna stvar koju ovde moraš da imaš u vidu. A to je – da li je komad tvoje garderobe jednobojan ili ima neki print ili neke druge detalje. Tada već rizikuješ da iskočiš iz te “lux” grupe. Zato uvek biraj jednobojne komade u ovoj boji.

Klasične i luksuzne zimske boje koje nosimo iz godine u godinu 2 Klasične (i luksuzne!) zimske boje koje nosimo iz godine u godinu
Comments