Hajde da budemo iskrene: koliko god mislile da se razumemo u modu i da smo savršeno osmislile svoj stil, sa dolaskom svake nove sezone ipak počnemo malo da lutamo levo – desno i preispitujemo svoje čvrsto donete “modne” odluke. Prosto, ponesu nas novi trendovi i kul komadi koje trendseterke tako dobro “upakuju” da smo momentalno spremne da ih u potpunosti “iskopiramo”. Znaš kako – ovo nije za osuđivanje! Mlada si, i te kako imaš vremena za eksperimentisanje sa stilovima, zato nemoj da se osetiš loše kada poželiš da istražiš do sada neotkrivene “modne predele”! I nama se često dešavaju ovakvi momenti, zato smo danas želele da pomognemo i sebi i tebi i izdvojimo ključne trendove za jesen koje su influenserke već uveliko počele da prate i “oblikuju” po svom stilu i ukusu. Dakle, ugledajmo se na njih!

Zemljane boje – od glave do pete

Ako se nešto može smatrati tipičnom karakteristikom jesenje mode onda su to definitivno zemljane boje. U obzir dolaze sve nijanse maslinasto zelene i starog zlata, a ono što je najbolje jeste da ove boje zajedno možeš da nosiš u istoj kombinaciji za moderan, a opušten look, dok uvek možeš da igraš i na kartu monohromatskog stila i odlučiš se za samo jednu nijansu od glave do pete.

Savet plus: Trendseterke obožavaju novu kolekciju brenda Funky Buddha u kojoj i sama možeš pronaći odlične komade u zemljanim tonovima, kako kada je reč o garderobi, tako i kada je reč o aksesoarima. Naš favorit su definitivno čizme iznad kolena koje se odlično slažu uz džemper u istoj nijansi. Sve to “poveži” neprevaziđenim džinsom i spremna si za osvajanje ulica svoga grada!

funky buddha 1 Ključni trendovi koje će ove jeseni ispratiti baš sve influenserke

Vintidž komadi u novom, modernom ruhu

Vintidž je IN! Vođen ovom premisom, brend Funky Buddha u novoj kolekciji oživljava neke od tipičnih “starinskih” komada koje smo viđale na modnim fotografijama prošlog veka, ali su svi oni osveženi modernim vajbom kako bi se uklopili u današnji stil i modni ukus.

Uči od najboljih: Omiljene džemperiće sa neizbežnim prugama i u jesenjim bojama kombinuj uz tamni džins ili somot i ostvarićeš taj duh iz sredine 20. veka. Budi moderna, na onaj neodoljivi, retro način!

funky buddha 2 Ključni trendovi koje će ove jeseni ispratiti baš sve influenserke

Teksas + pruge = avanturistički opušteno

Ove jeseni ne postoji pogrešna kombinacija! Funky Buddha nas uči da treba da budemo dovoljno samouverene da budemo opuštene i svoje i zato nam i predstavlja neke on neprolaznih odevnih komada koji savršeno idu jedan uz drugi!

Mi volimo: Ležerni maslinasti mantil u kombinaciji sa sitnim prugama i tamnoplavim teksasom izgleda kao da si upravo došla sa ulica Njujorka. Dakle, urbano, avanturistički i opušteno, a ipak tako “effortless stylish”!

funky buddha 3 Ključni trendovi koje će ove jeseni ispratiti baš sve influenserke
Comments