Uporedo dok je snimala muziku za svoj treći studijski album koji je objavlje u aprilu ove godine je gostovala kao predgrupa zvezdama kao što su HAIM Florence + The Machine. 

Nakon što se borila dosta sa samom sobom zbog svoje težine kada je bila još mnogo mlada, vremenom je postala jedan od advokata za pozitivnost kada je u pitanju izgled tela i ljubav prema samom sebi, rame uz rame za Ashley Graham. Kroz svoju muziku priča o privatnim stvarima, pa imamo one pesme koje su fokusirane na izgled tela (Fitness, Juice)na seksualnost (Boys) i na boju kože (My Skin)Koliko širi pozitivne stavove govori i činjenica da ima grupu plus size plesačica koje nose naziv Big Grrrls. 

Ono što malo njih zna je da ova reperka/pevačica zna da svira flautu, što i često radi na svojim nastupima. Završila je University of Houston odakle ima diplomu za sviranje klasične frule.

U aprilu 2019. nastupa po prvi put na Coachella Music Festivalu, dok je u junu ove godine bila headliner INdy Pride Festivala Indianapolisu, da bi nastavila svoj Pride vajb već narednog dana na Sacremento Pride Festivalu. Mesec jun je zaključila uspešno sa nastupom u UK na slavnom i čuvenom Glastonbury Festivalu.

Do kraja godine ćemo imati priliku da je gledamo i rame uz rame sa Jennifer Lopez Cardi B u filmu Hustlers koji nas čeka na jesen!

Ukoliko još uvek nisi čekirala ko je Lizzo, brzo se baci na posao jer je čak i Rihanna hardcore fan ove zvezde u usponu.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/lizzobeating

Jovan Žihlavski

Comments