Interesuje vas modeling, volite glamur i uživate u svemu vezanom za modu? Smatrate da ste rođene za modnu pistu? Evo prilike da to i pokažete! Portal Srbijadanas.com bira najlepše lice naše zemlje, a pobednica postaje član modne agencije Fox i dobija priliku za manekensku karijeru.

Za prijavu na konkurs potrebno vam je svega par minuta i nekoliko klikova. Na sajtu nd.srbijadanas.com, kreirajte profil u kategoriji audicija nd.srbijadanas.com/audicija. Postavite od 5 do 10 omiljenih fotografija, i pozovite prijatelje da glasaju za vas.

NDcover041 Ko je najlepše lice Srbije Danas?

Devojka koja osvoji publiku automatski ulazi u finalni izbor za “Najlepše lice Srbije Danas”, koga će u finalu izabrati žiri sastavljan od modnih stručnjaka, modela i manekena agencije Fox, novinarski žiri portala Srbijadanas.com kao i broj lajkova čitalaca na profile devojaka.

Pobednica će pored profesionalnog photo book-a dobiti mogućnost da postane članica modne agencije Fox, stekne kvalitetnu obuku značajnu za karijeru manekena od istaknutih profesionalaca ali i da napravi prve korake na modnoj pisti.

Možda baš vi budete novo zaštitno lice popularnih kozmetičkih i modnih brendova, najtraženiji model svetskih dizajnera ili lice sa naslovnih strana magazina.

Comments