U redu, moramo da se suočimo sa tim da smo, samo zato što smo građene na određeni način, obično ograničene kada je modni izbor u pitanju. Neće nam stajati baš svaka haljina ili svaki model obuće, ali ipak, kada je reč o visini, biti nizak i nije toliko strašno. Zapravo, uglavnom svima delujemo tako slatko, malo i simpatično, a obično nam i većina stvari dobro stoji. Mada, možda ipak imamo problem sa obućom…

Nekako važi pravilo da niske devojke najpre treba da nose štikle, ali čini se da je to više stvar želje da budemo visoke, nego što je u pitanju činjenica da nam ravna obuća ne stoji. Definitivno se ne bismo složile sa tim! Jer šta kao, ako smo niske, uvek treba da se mučimo i “nabadamo” u štiklama? Patike, ravne sandale ili baletanke nikad, ništa? A ne, nećemo tako!

Dakle, definitivno želimo, hoćemo i možemo da nosimo svoje omiljene letnje haljine zajedno sa ravnom obućom, a evo i nekoliko jednostavnih saveta kako da briljirate u takvim kombinacijama!

Trik broj jedan jeste taj da uvek treba da birate baletanke ili bilo koju drugu ravnu obuću koja je špicasta kako bi vaše noge izgledale duže. Onaj ovalni oblik će ih vizuelno skratiti, tako da, eto prvog načina kako da uživate i izgledate odlično i bez štikli.

ravna obuca 1 Ko kaže da ravna obuća nije za NISKE devojke?

Ne plašite se da pokažete malo više od svojih nogu. Što više kože pokažete to će vaše noge biti duže. Naravno, nećete preterivati i ići polugole, ali slobodno se odvažite i ponesite onaj minić koji vam već mesecima “čami” u ormaru.

ravna obuca 2 Ko kaže da ravna obuća nije za NISKE devojke?
Comments