Karolina Vinberg (Caroline Winberg) je zvezda u kampanji za jesen/zimu 2011/12 brenda Kocca dok se iza kamere nalazila Roberta Pagano (Roberta Pagano).

kooca fw 2011 caroline winberg by roberta pagano 4 KOCCA jesen/zima 2011/12

U svetu ovog brenda stil je i način i vid komunikacije sa drugim ljudima. Ironična sa jakom ličnošću njihova žena zna kako da bude romantična i elegantna. Ženstvenost i senzualnost su zvezde ove kolekcije.

kooca fw 2011 caroline winberg by roberta pagano 1 KOCCA jesen/zima 2011/12

Opseg je glamurozna žena sa apsolutnom senzualnošću i ženstvenošću koja naglašava dobro definisane i elegantne figure. Luksuz je zvezda, ali i vid suptilnosti, provlači se skoro šapatom kroz pedantne ukrase odevnih predmeta koji prate Kocca ženu svuda tokom dana i dajući joj uveče jednu notu intrigantnosti i glamura.

kooca fw 2011 caroline winberg by roberta pagano 2 KOCCA jesen/zima 2011/12

Zavođenje proizilazi iz detalja i njihov stil je uvek jodnostavan i linearan sa detaljima koji svakom odevnom predmetu daju jedinstvenost.

kooca fw 2011 caroline winberg by roberta pagano 3 KOCCA jesen/zima 2011/12

Ključna reč je ženstvenost, pažljivo dizajnirana i stvorena sa specifičnim detaljima i sofisticiranim materijalima. Kocca žena je mlada i moderna ali uvek seksi i senzualna.


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Comments