TikTok – izvor prave zabave i smeha, interesantnog sadržaja, brojnih zanimljivih izazova, kao i mesto gde možemo da vidimo brojne poznate ličnosti i svetske zvezde u sasvim drugom izdanju. Čini se da na TikToku možemo da budemo za nijansu opušteniji, nije baš važno kako izgledaš i šta nosiš, važno je ono što predstavljaš i važan je sadržaj koji praviš i naravno način na koji ga praviš.

Na TikToku je trenutno na stotine izazova i još više poznatih replika, koje smo čuli do sada mnogo puta. Međutim, svako različito interpretira određene replike i priznaćete neko to radi maestralno, dok su neki prilično blagi u svemu tome što rade.

I dok na Instagramu možemo uglavnom da vidimo namontirane fotografije, na TikToku se može jasno videti nečija harizma, a za tim prosto svi žudimo. Posebno ako su u pitanju javne ličnosti koje se do sada nisu eksponirale na ovaj način.

TikToku je ozbiljno krenula da se posvećuje pažnja, te ova društvena mreža verovatno preti da prestigne sve ostale, ako nastavi da se razvija ovom brzinom. Očigledno je da generacija Z stalno traži nešto novo. Međutim, ovde se ne radi samo o njima, već i o starijima, koji su potpuno poludeli za ovom novom društvenom mrežom.

Ovo su ličnosti koje obavezno treba da pratiš na TikToku i tako ulepšaš sebi dan.

Dua Lipa 

Dua Lipa je objavljivanje svog novog singla “Physical” najavila na TikToku. Ona je pozvala svoje fanove da ovu pesmu učine svojom, tako što će se snimati, “pevati” njenu pesmu, a sve to pod hashtagom #letsgetphysical. Za sada je objavila samo jedan video, ali je očigledno da od nje možemo očekivati još mnogo novosti. Sada već ima preko 900 hiljada folovera.

Cardi B 

Energiju Cardi B zaista možemo da primetimo i na slikama, a na Instagramu nas je često oduševljavala zanimljivim videima. Posebno je zanimljivo kada Cardi B sa svom svojom gestikulacijom krene da kritikuje. Na TikToku ona ima blizu 2 miliona pratilaca i nekoliko videa. Evidentno je da od nje možemo mnogo zabave da očekujemo.

Britney Spears 

Ako vam fali još harizme nekadašnje Britney Spears, onda ćete je vrlo verovatno naći na TikToku. Naime, izgleda da ona uživa da sa svojih 500 hiljada pratilaca deli sve ono što radi tokom jednog svog dana. Uglavnom na TikToku možemo da je vidimo kako vežba.

Comments