Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

2/3

Lav

Vaš ukus kada su putovanja u pitanju varira. Nekada volite urbane destinacije i letovanje puno aktivnosti, a nekada volite da se izležavate, uživate i ne radite ništa. Ipak, uvek idete na “dinamične” destinacije kako biste pri ruci uvek imali neku aktivnost za slučaj da vam na pola letovanja postane dosadno. Prijaće vam Njujork, Pariz, ali i sjajna atmosfera Floride.

Devica

S obzirom na to da sve volite da isplanirate do detalja, vi jedva čekate sezonu odmora. Vama je čak i organizacija letovanja lepša od samog letovanja. Volite da vaš odmor bude izbalansiran, pa u tom smislu, nekoliko dana uvek provodite istražujući mesto koje ste posetili, a nekoliko dana uživate, odmarate i ne radite ništa. Sigurno će vam se svideti Kalifornija, Florida, ali i zanimljive  destinacije poput Kine (Kineski zid se podrazumeva!)

letovanje 2 Koja destinacija za letovanje je savršena za tebe sudeći prema horoskopu?

Vaga

Za vas je najvažnije da se na odmoru zaista odmorite, a osim obilaska mesta na koje ste došli, ponekad volite i da se dobro zabavite i iskusite i noćni život. Za vas su savršena mesta koja imaju sve – i mesta za odmor, ali i mesta za zabavu, te obavezno posetite Grčku, a najviše će vam se svideti Santorini.

Škorpija

Po prirodi ste vrlo aktivni i ne drži vas mesto, ali upravo zbog takve dinamike života, jedva čekate odmor kada ćete se “isključiti” i pobeći od svih. Potrebno vam je nekoliko dana da nikog ne vidite i ne čujete, pa nije ni čudo što ponekad odlučujete da na odmor idete sami. U tom slučaju, na Floridi vam sigurno neće biti dosadno.

Editors choice