Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

2/3

Lav

Vaš ukus kada su putovanja u pitanju varira. Nekada volite urbane destinacije i letovanje puno aktivnosti, a nekada volite da se izležavate, uživate i ne radite ništa. Ipak, uvek idete na “dinamične” destinacije kako biste pri ruci uvek imali neku aktivnost za slučaj da vam na pola letovanja postane dosadno. Prijaće vam Njujork, Pariz, ali i sjajna atmosfera Floride.

Devica

S obzirom na to da sve volite da isplanirate do detalja, vi jedva čekate sezonu odmora. Vama je čak i organizacija letovanja lepša od samog letovanja. Volite da vaš odmor bude izbalansiran, pa u tom smislu, nekoliko dana uvek provodite istražujući mesto koje ste posetili, a nekoliko dana uživate, odmarate i ne radite ništa. Sigurno će vam se svideti Kalifornija, Florida, ali i zanimljive  destinacije poput Kine (Kineski zid se podrazumeva!)

letovanje 2 Koja destinacija za letovanje je savršena za tebe sudeći prema horoskopu?

Vaga

Za vas je najvažnije da se na odmoru zaista odmorite, a osim obilaska mesta na koje ste došli, ponekad volite i da se dobro zabavite i iskusite i noćni život. Za vas su savršena mesta koja imaju sve – i mesta za odmor, ali i mesta za zabavu, te obavezno posetite Grčku, a najviše će vam se svideti Santorini.

Škorpija

Po prirodi ste vrlo aktivni i ne drži vas mesto, ali upravo zbog takve dinamike života, jedva čekate odmor kada ćete se “isključiti” i pobeći od svih. Potrebno vam je nekoliko dana da nikog ne vidite i ne čujete, pa nije ni čudo što ponekad odlučujete da na odmor idete sami. U tom slučaju, na Floridi vam sigurno neće biti dosadno.

Editors choice