Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

1/2

Kada bi te neko pitao da opišeš sebe, kažeš i pokažeš kakva si kao ličnost, verovatno bi se malo namučila objašnjavajući, naravno, u želji da predstaviš sebe u najboljem svetlu. Ipak, znala bi odgovor na to pitanje, pre ili kasnije. Ali, da li bi znala da odgovoriš na bilo koje pitanje u vezi sa tim šta tvojoj ličnosti najviše odgovara, kako u pogledu mode i lepote, tako i u pogledu stila života? Ah, koliko si samo puta čula ili pročitala da u skladu sa svojom ličnošću treba da biraš sve, pa čak i kafu koju piješ ujutru, ali verovala ili ne – u tome ima istine! Uzmimo, na primer, parfeme i mirisne vode. Neće ti svaka mirisna nota odgovarati, neće ti se svaka mirisna nota dopasti, a ti ćeš tu činjenicu pripisati svom ukusu. A šta je ukus nego deo tvoje ličnosti?! Zato, danas ti otkrivamo koja mirisna nota zaista odgovara tvojoj ličnosti jer znamo da je upravo kap omiljenog parfema ili mirisne vode sve što ti je potrebno da “preguraš” baš svaki dan – i izazov!

caudalie mirisne vode Koja mirisna nota najviše odgovara tvojoj ličnosti?

Ako si… Energična!

Ako si kao “živa vatra”, ne drži te mesto i uvek si raspoložena za akciju, zabavu i dobar provod, putovanja i žurke do zore, potrebna ti je mirisna nota koja će ispratiti tvoj tempo života koji je sve samo ne – svakidašnji. Svaki dan živiš po principu “carpe diem” i smatraš da je dan u kojem se nisi nasmejala bar sto puta – izgubljen. Zato, isprobaj energetski, prefinjen i osvežavajući miris kombinacije cveta vinove loze i citrusa (grejp, mandarina, limun) koji je blag ali zavodljiv i dolazi u prelepom pakovanju Caudalie Fleur de Vigne mirisne vode.

Caudalie FLEUR de Vigne Koja mirisna nota najviše odgovara tvojoj ličnosti?

Ako si… Senzualna!

Već na prvi pogled, jasno je da si zanosna i senzualna, a tvoj šarm nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pitaš se kako to da te ljudi tako vole i da nemaš problem u komunikaciji ni sa kim? To je tvoja energija koja osvaja! Tvoju ličnost treba da “isprati” mirisna nota koja je poput tebe prefinjena i ženstvena, a naš savet je da isprobaš Caudalie The Des Vignes mirisnu vodu koja predstavlja savršenu mešavinu mirisa ružičastog bibera, likera od đumbira, cveta gorke pomorandže i belog mošusa. Osvaja na prvi miris, baš kao i ti!

Caudalie THE des Vignes Koja mirisna nota najviše odgovara tvojoj ličnosti?

Editors choice