Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Verovala ili ne, horoskop može da otkrije mnogo toga što o sebi nisi znala, čak i to koja mirisna nota ti najviše odgovara. Brzo pronađi svoj znak i saznaj koji parfem moraš kupiti!

Ovan

Ti si vatrena i eksplozivna. Uvek si super zauzeta, nemirnog duha i ne drži te mesto. Šta god da radiš vrlo si motivisana i osećaš kao da je tvoja uloga ovde da postigneš nešto veliko. Imaš magnetnu privlačnost i tebi niko ne može da odoli. Mirisna nota koja je za tebe savršena jeste ona koja će ispratiti tvoj “divlji” duh, recimo – kupina. Zato, isprobaj AVON ATTRACTION PARFEM sa neodoljivim mirisom kupine, mošusa, vanile i ambera.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 4 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?

Bik

Tvoja omiljena reč, ali i ono što te vodi kroz život jeste balans. Umeš da budeš vrlo osetljiva i zbog toga u svemu što radiš tražiš harmoniju, naročito kada su u pitanju odnosi. Pravi si zaljubljenik u zadovoljstvo i lepotu, beznadežno si romantična, ali i vrlo prizemna, uporna i pozdana. Svoju senzualnu stranu najbolje ćeš istaći nežnim mirisom kašmira, te isprobaj AVON SENSUELLE PARFEM koji predstavlja kombinaciju mirisa bergamota, tijare i kašmira.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 5 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?

Blizanci

Tvoj znak je definitivno “najživlji” u zodijaku i tebi nikada ne manjka ljubavi, inovativnosti i radoznalosti. Komunikativna si, obožavaš partnerstvo, ali mnogo više od romantike voliš kvalitetan intelektualni razgovor. “Slojeviti” parfemi su pravi izbor za tebe, a nota koja će ti prijati jeste miris belog grejpfruta. Isprobaj AVON RARE PLATINUM PARFEM koji kombinuje miris belog grejpfruta, belih cvetova i svetlog drveta.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 2 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?

Rak

Brižna si, pažljiva i pouzdana i svi prijatelji se upravo tebi obraćaju za savet kada imaju problem. Ponekad umeš da budeš previše osetljiva i neraspoložena, ali ne na loš način – tvoja ćudljivost samo pokazuje da obraćaš pažnju na svet oko sebe i na ljude koji su ti bitni. Tvoja ličnost je misteriozna i “duboka”, a tvojoj slatkoj prirodi najviše će odgovarati miris vanile. Predlažemo ti AVON CHRISTIAN LACROIX BIJOU PARFEM sa mirisnim notama mandarine, vanile i zvezdastog anisa.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 11 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?

Editors choice