Verovala ili ne, horoskop može da otkrije mnogo toga što o sebi nisi znala, čak i to koja mirisna nota ti najviše odgovara. Brzo pronađi svoj znak i saznaj koji parfem moraš kupiti!

Ovan

Ti si vatrena i eksplozivna. Uvek si super zauzeta, nemirnog duha i ne drži te mesto. Šta god da radiš vrlo si motivisana i osećaš kao da je tvoja uloga ovde da postigneš nešto veliko. Imaš magnetnu privlačnost i tebi niko ne može da odoli. Mirisna nota koja je za tebe savršena jeste ona koja će ispratiti tvoj “divlji” duh, recimo – kupina. Zato, isprobaj AVON ATTRACTION PARFEM sa neodoljivim mirisom kupine, mošusa, vanile i ambera.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 4 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?

Bik

Tvoja omiljena reč, ali i ono što te vodi kroz život jeste balans. Umeš da budeš vrlo osetljiva i zbog toga u svemu što radiš tražiš harmoniju, naročito kada su u pitanju odnosi. Pravi si zaljubljenik u zadovoljstvo i lepotu, beznadežno si romantična, ali i vrlo prizemna, uporna i pozdana. Svoju senzualnu stranu najbolje ćeš istaći nežnim mirisom kašmira, te isprobaj AVON SENSUELLE PARFEM koji predstavlja kombinaciju mirisa bergamota, tijare i kašmira.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 5 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?

Blizanci

Tvoj znak je definitivno “najživlji” u zodijaku i tebi nikada ne manjka ljubavi, inovativnosti i radoznalosti. Komunikativna si, obožavaš partnerstvo, ali mnogo više od romantike voliš kvalitetan intelektualni razgovor. “Slojeviti” parfemi su pravi izbor za tebe, a nota koja će ti prijati jeste miris belog grejpfruta. Isprobaj AVON RARE PLATINUM PARFEM koji kombinuje miris belog grejpfruta, belih cvetova i svetlog drveta.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 2 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?

Rak

Brižna si, pažljiva i pouzdana i svi prijatelji se upravo tebi obraćaju za savet kada imaju problem. Ponekad umeš da budeš previše osetljiva i neraspoložena, ali ne na loš način – tvoja ćudljivost samo pokazuje da obraćaš pažnju na svet oko sebe i na ljude koji su ti bitni. Tvoja ličnost je misteriozna i “duboka”, a tvojoj slatkoj prirodi najviše će odgovarati miris vanile. Predlažemo ti AVON CHRISTIAN LACROIX BIJOU PARFEM sa mirisnim notama mandarine, vanile i zvezdastog anisa.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 19 11 Koja mirisna nota najviše odgovara tvom horoskopskom znaku?
Comments