Proleće je stiglo (još malo) svima je do boja!

Napokon je došlo ono doba godine kada možemo da se poigravamo sa stajlinzima, bojama i aksesoarima kako bismo stvorile što zanimljiviji i što originalniji look koji će nas izdvojiti u moru istovetnih street style izdanja. Napokon je došlo proleće kada sve pršti od boja! Napokon možemo da zaboravimo na tamne, dosadne nijanse i prepustimo se bojama. Napokon!

Dakle, šta ćemo nositi ovog proleća? Koje boje će biti u trendu? Spremi se i zapiši u svoj modni tefter:

Plava

Slobodno možemo da kažemo da su sve nijanse plave ovog proleća totalno IN. Tamne, svetle, “morske”, puderaste, “električne”, kraljevske… Sve varijante plave dolaze u obzir. Osim što ćeš plavu uključiti u svoj stajling, možeš je uključiti i u svoj beauty look birajući plave senke, maskare, plave noktiće… Plava će te pratiti doslovno svuda!

plava 1 Koje boje će biti IN u sezoni pred nama? plava 2 Koje boje će biti IN u sezoni pred nama? plava 3 Koje boje će biti IN u sezoni pred nama?

Zelena

Kada je reč o ovoj nijansi, ono što će dominirati ovog proleća su military komadi, maslinasto zelene nijanse, pastelne takođe ako voliš nežniji izgled, a top trend je svakako kaki nijansa zelene kojoj se predviđa veliki uspeh u street style kombinacijama i to naročito tokom leta. Jarko zelena takođe izgleda jako dobro, ako voliš upadljive nijanse.

zelena 1 Koje boje će biti IN u sezoni pred nama? zelena 2 Koje boje će biti IN u sezoni pred nama?
Comments