Iako još uvek imamo utisak da je leto, zbog lepog vremena i sunčanih dana, jesen nam vreba iza ćoška, i stiže nam i brže nego što mislimo. Sa dolaskom jeseni, stižu nam i novi modni trendovi. Pored jesenjih boja, i najbolje uklopljivih jesenjih odevnih kombinacija, moramo misliti i o našem licu.

Ono na šta ćemo obratiti više pažnje ove jeseni su sigurno ruževi. Igraćemo se sa tonovima i ove sezone ćemo ih koristiti na malo drugačiji način nego inače, a evo i kako.

Klasičan crveni ruž osvaja i ovu jesen, i uvek se nalazi u prvim redovima. Nije važna nijansa, važno je samo da ga uvek imamo uz sebe, i da našem licu daje poseban otmeni izgled. Uz njega nije potrebno mnogo šminke, jer je uvek u prvom planu. Ono što možete isprobati je da svoj crveni ruž nanesete na malo drugačiji način, tako što ćete ga utapkati po sredini usana i malo razvući ka spolja. Eksperimentišite i pronađite način za nanošenje koji će vam najviše odgovarati!

Ove jeseni, vraća nam se sjaj za usne! Nekada je bio omiljeni komad šminke, dok ga mat ruževi nisu skinuli sa trona, ali se vraća na velika vrata. Može se nositi samostalno, ili kao dodatak preko ruža, što će učiniti da nam usne izgledaju punije. Odlučite se za vašu savršenu kombinaciju!

Comments