Budimo realni, niko od nas nije savršen. Mada, neki horoskopski znaci sigurno misle da jesu – gledamo u vas Škorpije i Jarčevi! Ali, svakako da svi pravimo greške, pogotovo kada su odnosi sa drugim ljudima u pitnju. Tada preovlada naš ego i nađemo se u situacijama koje smo “sami izazvali”, a da nam to često uopšte nije bila namera. Zato je dobro da ukažemo na greške koje se ponavljaju i na koje bi trebalo da obratite malo više pažnje kada stupate u neki od sledećih emotivnih odnosa. Svakako da horoskopski znaci imaju svoje karakteristike na osnovu kojih možemo da izdvojimo neke od grešaka koje ste, možda, u prethodnim vezama i počinili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @atyourtaste

Ovan – uzima svog partnera zdravo za gotovo

Ovnovi su poznati po tome što ih karakteriše samouverenost i što vole osećaj moći. Međutim, ta autonomija može biti vaša jako loša osobina. Ovnovi stalno napreduju, zbog čega se trude da ostvare svoje snove i na tom putu zaboravljaju na svoje partnere. Od partnera očekuju da bude njihov najveći fan i da ih prati u stopu – ali takva se situacija, uglavnom, završava tako što ih partneri napuštaju jer se osećaju zapostavljeno. Posvetite više vremena svojim partnerima, nećete izgubiti sebe, već ćete samo zadržati njih.

Bik – sva svoja osećanja zatvara u bocu

Svi znamo da su Bikovi izuzetno tvrdoglavi ali isto tako, ljudi oko vas ne znaju da niste samo tvrdoglavi kada je prihvatanje drugih mišljenja u pitanju, već ste tvrdoglavi i kada su vaša osećanja u pitanju. Bikovi vole mir i harmoniju, ne vole dramu i ona ih jako stresira. Međutim, kako bi izbegli dramu jer ne podnose da budu deo iste, Bikovi sva svoja osećanja zatvaraju u imaginarne flaše čiji čep vrlo dobro zavrnu. Pokušajte da se svojim partnerima otvorite, jer vaši partneri zaista ne umeju da čitaju misli, a i time što ne iskazujete svoja osećanja ćete ih odbiti i otići će daleko od vas.

Blizanci – odustaje od veza pre nego što se one završe

Blizanci uvek beže – umesto da se suoče sa svojim osećanjima. Blizanci iznova i iznova biraju da izađu iz odnosa sa ljudima bez da se suoče sa svojim osećanjima i da ih procesuiraju i da ih prihvate. Kada veze otpočnu za Blizance je sve zabava i vole da igraju igrice, ali onog momenta kada primete da imaju osećanja prema osobi sa kojom dejtuju  radije će samo pobeći i ostaviti je nego da se suočavaju sa njima i sa sobom. Za Blizance je potreban samo jedan savet – vreme je da odrastete i da počnete da se bavite sobom i svojim osećanjima. Da naučite kako da ih prihvatite i da ih iskažete, jer bežanje nije izbor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @atyourtaste

Rak –  dovoljava da se njegova individualnost potpuno izgubi u vezi

Kada se Rakovi otvore i kada počnu da vas obasipaju svojim osećanja – to zaista ume da bude intenzivno. Vodeni znakovi su, uglavnom, izuzetno emotivni, ali ne zanju uvek da te emocije ispolje na najbolji način. Rakovi bi trebalo da nauče da kontrolišu svoje izlive emocija, odnosno da nauče kada je prikladno reći određene stvari i kako da stvari doziraju. Dešava se da u vezama potpuno izgubite sebe zato što se zatrpate osećanjima prema određenoj osobi i ta vas osećanja u potpunosti progutaju. Nakon nekog vremena sve u vašem životu postane vezano za vašeg partnera. Rakovi, morate da očuvate svoju individualnost.

Lav – “istresa” svoja nezadovoljstva na partnera

Dragi Lavovi, zaista gorite kao najvrelije Sunce. Kada je život dobar – vi ste savršeni. Kada je život loš – vi ste dvaput gori. I sva ta osećanja, na kraju dana, ispolavate ka svom partneru, iako on za mnoga osećanja nije kriv. Vaš partner nije sunđer, on ne može da upija sve što vas muči, i vaš partner ima svoja osećanja. Poradite na empatiji i počnite da smireno prenosite to što osećate, da vaša osećanja ne izlaze iz vas kao bujica.

Devica – pokušava da promeni svog partnera

Device su opsednute time da mogu da promene druge, prosto ne odustaju čak i onda kada ih te osobe stalno povređuju. One vide određenu sliku o partmeru kojeg biraju i ne žele da prihvate da je ona, nekada, u potpunosti pogrešna. Upravo zbog ove potrebe da drže sve konce u rukama, sve poprave, pomognu i nikada ne odustanu – lako se mogu naći u toksičnim odnosima u kojima ih druga strana iskorišćava, ili pak u odnosima gde iz preterane potrebe da pomognu osobu do koje im je stalo odgurnu od sebe. Nikome u vezi nije potrebna još jedna mama, i svako je odgovoran za svoje postupke i zato bi device trebalo da nauče da ne daju pomoć tamo gde im ona nije tražena. 

Naslovna fotografija: instagram.com/atyourtaste

Jovana Pantić

Comments