Kada je reč o modnim trendovima, ne smemo da zaboravimo da su torbe glavni modni dodatak koji nam upotpunjuje stil oblačenja. A kako nam je stiglo novo godišnje doba, vreme je da se malo stilizujemo u jesenjim bojama. Stižu nam torbe novih oblika, modela i detalja, koje moramo malo više da istražimo, i naravno da nabavimo svoju za jesenje dane.

Crna torba nikada ne izlazi iz mode, i uvek je dobro imati jednu takvu koja se uklapa uz sve. Ove jesenje sezone vladaju neutralne nijanse zemljanih tonova, kao što su bež tonovi, ali i intenzivnije boje kao što su tamnoplava i smaragdnozelena.

U nastavku izdvajamo neke od najlepših modela u jesenjim bojama.

Ono što će ove jeseni zameniti crnu torbu je sigurno tamnoplava nijansa. Kada je reč o modelu, možete da izaberete ono što vam najviše leži, a sigurno će se uklopiti uz sve. Napravite kontrast sa bojama i izađite iz klasičnog stila oblačenja, a ova boja će vam u tome sigurno pomoći.

Pored tamnoplave, tu je i konkurencija u smaragdnozelenoj boji, koja ruši sve pred sobom, i sigurni smo da joj ne možete odoleti. Ova boja je uvek u trendu, kako u nijansama garderobe, tako i u tonovima torbi. Lakovana, mat ili od prevrnute kože, ima jaku moć kada je u pitanju jesenji stajling. Izaberite svoj model i dezen!

Došli smo do smeđih tonova koji su nekako uvek u trendu kada je ovo godišnje doba u pitanju. Tako da, sigurni smo da ih svi imate u svom garderoberu, nije važno kakvog su modela, izvadite ih iz ormara i prošetajte po gradu.

Comments