Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Jarac

Jarčevi su mnogo vezani za svoje roditelje, pa se nemojte iznenaditi da njegov izbor bude “Ljiljana” ukoliko mu se majka tako zove ili bilo koja pesma koja u svom imenu ima ime njegove majke. Ukoliko se ipak odluči da pesmu posveti devojci, klasičan Jarac će iz nekog sebi dobro poznatog razloga voleti “Ženu prijatelja mog”… Devojka ovog zemljanog znaka je jedna vrlo stabilna i otresita ličnost koja ponekad sebi da oduška da se opusti sa društvom i tada se ne usteže da časti muziku i naruči psemu “Kada bi me pitali”.

Vodolija

Ijao, kako ovaj znak voli provod, društvo, kafane. Možda će vam oni reći kako preferiraju stranu muziku, house, electro, ali posmatrajte ih nekada u kafani. Toliko veselo može biti samo za stolom jedne Vodolije koju svi obožavaju. Oni vole svoje prijatelje, pa će već na početku večeri zaigrati uz “Drugovi su odmah rekli nije za tebe”, a devojke će biti lude za pesmom “Pamtim još” – koja ih seća na neka lepa vremena, ljude i sve što su prošle.

slika 184 Koje pesme u kafani naručuju horoskopski znaci

Ribe

Ako se setite neke najemotivnije pesme koja je takozvani “patos” u kafani možete biti sigurni da je ona favorit jedne Ribe. “Još ovu noć” ili “Božanstvena ženo” – u trenucima najveće zaljubljenosti u svoju dragu, dok će se lepe devojke Ribe popeti na sto uz “Noćas mi srce pati” ili “Ciganine, ti što sviraš”.

Nadamo se da smo vas malo zabavili i da ste u skladu sa svojim horoskopskim znakom našli pesmu koju ćete naručiti sledeći put u kafani.

Milica Popović

Editors choice