Da li ste skloni da se rasplačete u javnosti i dovedete u nepriliku sve koji vas okružuju, ili vas možda višak energije nagoni da ganjate po nekoliko paralelnih akcija? Imate li mračne osvetoljubive porive, da li ste skloni da druge izvređate potpuno nesvesno… Da li pronalazite sebe u ovim slabostima karakterističnim za vaš znak?

Ovan – Ovnovi mogu da izgledaju zainteresovanije nego što jesu, obasipajući ljubavlju onoga na koga obraćaju pažnju. Zapravo, oni su u stanju da istovremeno obraćaju tu vrstu pažnje na pet različitih osoba, jer su zaista toliko strasni i stvarno imaju toliko energije. Ko u tome vidi problem?

Bik – Optužiće vas za nestrpljivost, sitničavost i vršenje pritiska, ako ih požurujete i pitate zašto nešto nisu stavili tamo gde treba da bude, ili zašto već nisu obavili nešto što su (odavno) preuzeli na sebe. Bikovi vole da rasporede vreme onako kako im odgovara i ne trpe da ih neko proziva kako su spori ili neodgovorni. Kad ih pritisnete, videćete kako se ukopavaju u mestu i frkću na crvenu maramu – sto posto bikovi u elementu!

slabosti 4 Koje uvrnute slabosti karakterišu vaš horoskopski znak?

Blizanci – Ako pogrešno shvate nešto što je neko rekao i rukovode se svojim tumačenjem, optužiće ga da ih je zaveo, loše informisao, bio neprecizan, a možda i zlonameran. Komunikacija im je veoma važna i vrlo su ponosni na svoje komunikacione veštine, pa taman posla da su oni nešto pogrešno shvatili.

Rak – Briznuće u neutešan plač, poput pokvarene fontane, u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu, jer je preplavljen osećanjima. Rak će naročito emotivno reagovati ako je pogrešno shvaćen.

Comments