Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/2

Žene se u trudnoći osećaju i ponašaju drugačije, to je realno drugo stanje, specifično i psihički i fizički – neke trudnice su smirene i ponosne, neke se sve vreme loše osećaju, neke su euforične. Ovako horoskop tumači ponašanje nekih znakova, koji u trudnoći mnogo drame.

trudnoća 1 Koji horoskopski znaci najdramatičnije doživljavaju trudnoću

Jarac

Poznate po tome što su izuzetno organizovane i odgovorne, žene rođene u znaku Jarca tokom trudnoće mnogo pate zbog svoje prirode, ali nije lako ni ostalima oko njih. Inače sklone perfekcionizmu, u trudnoći apsolutno ne podnose da nešto ne bude savršeno (prema njihovim, najvišim kriterijumima, ali i hirovima) i zbog svake sitnice se nerviraju i besne. Česte promene raspoloženja (hormoni), izlivi besa i plača, iscrpljuju ih i dovode do malodušnosti. Ne mogu da vladaju sobom, a ni drugima kao što su navikle i to im jako teško pada. One ne vole što su trudne, jer to uopšte nije pod njihovom kontrolom.

Ribe

Brižne i emotivne Ribe ne mogu da se načude onome što im se događa – u svom telu one nose novi život i neprekidno su zbog toga euforične, ali i preterano zabrinute. Imaju gomilu dilema i pitanja, stalno traže nove informacije, svaki čas trče kod lekara i uopšte ne mogu da se opuste i da malo uživaju u svom stanju.

Editors choice