Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Nije nimalo lako biti kreativan, jer ti je potreban konstantan izvor inspiracije koja nailazi u talasima koje kao umetnik moraš jako brzo da koristiš kada ti dođe trenutak. Kada pronađeš ono što voliš i ako si u mogućnosti da stvaraš neki oblik umetnosti, smatraj sebe srećnom osobom.

Nebitno da li je u pitanju slikanje, ples, dizajn ili bilo koji drugi oblik, kada je u pitanju horoskop, uvek se tri znaka ističu kao najkreativniji naspram svih ostalih. U pitanju su Bikovi, Lavovi i Ribe. Oni su obično najveći umetnici i šta god da uzmu da rade da je kreativne prirode, u većini slučajeva to pretvaraju u zlato.

Dozvoli nam da ti objasnimo zašto su baš ova tri znaka najkreativnija.

Bik

Ukrasi svet svojom venicijanskom estetikom! Ne postoje veći hedonisti od Bikova, stoga je sasvim logično da imaju posebno oko za lepe stvari, samim tim umetnost im je jača strana. Zodijak kom je planeta vodilja ni manje, ni više nego Venera – Boginja Afrodita, planeta ljubavi, lepote, užitka i senzualnosti. Da je na tebi da donosiš odluke, bila bi okružena luksuzom i estetski zadovoljavajućim prizorima u svakom trenutku. Veoma slično kao ostalim zemljanim znakovima Devici i Jarcu, mnogo više ceniš kvalitet od kvantiteta. I to važi za sve osim kada je u pitanju novac, onda je kvantitet dominantniji. Svi tvoji bliski ljudi znaju da ceniš jako lepe stvari u životu, ali to je zato što si uvek opčinjena detaljima i jako lepim umetničkim delima.

Editors choice