Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Nije nimalo lako biti kreativan, jer ti je potreban konstantan izvor inspiracije koja nailazi u talasima koje kao umetnik moraš jako brzo da koristiš kada ti dođe trenutak. Kada pronađeš ono što voliš i ako si u mogućnosti da stvaraš neki oblik umetnosti, smatraj sebe srećnom osobom.

Nebitno da li je u pitanju slikanje, ples, dizajn ili bilo koji drugi oblik, kada je u pitanju horoskop, uvek se tri znaka ističu kao najkreativniji naspram svih ostalih. U pitanju su Bikovi, Lavovi i Ribe. Oni su obično najveći umetnici i šta god da uzmu da rade da je kreativne prirode, u većini slučajeva to pretvaraju u zlato.

Dozvoli nam da ti objasnimo zašto su baš ova tri znaka najkreativnija.

Bik

Ukrasi svet svojom venicijanskom estetikom! Ne postoje veći hedonisti od Bikova, stoga je sasvim logično da imaju posebno oko za lepe stvari, samim tim umetnost im je jača strana. Zodijak kom je planeta vodilja ni manje, ni više nego Venera – Boginja Afrodita, planeta ljubavi, lepote, užitka i senzualnosti. Da je na tebi da donosiš odluke, bila bi okružena luksuzom i estetski zadovoljavajućim prizorima u svakom trenutku. Veoma slično kao ostalim zemljanim znakovima Devici i Jarcu, mnogo više ceniš kvalitet od kvantiteta. I to važi za sve osim kada je u pitanju novac, onda je kvantitet dominantniji. Svi tvoji bliski ljudi znaju da ceniš jako lepe stvari u životu, ali to je zato što si uvek opčinjena detaljima i jako lepim umetničkim delima.

Editors choice