Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Nije nimalo lako biti kreativan, jer ti je potreban konstantan izvor inspiracije koja nailazi u talasima koje kao umetnik moraš jako brzo da koristiš kada ti dođe trenutak. Kada pronađeš ono što voliš i ako si u mogućnosti da stvaraš neki oblik umetnosti, smatraj sebe srećnom osobom.

Nebitno da li je u pitanju slikanje, ples, dizajn ili bilo koji drugi oblik, kada je u pitanju horoskop, uvek se tri znaka ističu kao najkreativniji naspram svih ostalih. U pitanju su Bikovi, Lavovi i Ribe. Oni su obično najveći umetnici i šta god da uzmu da rade da je kreativne prirode, u većini slučajeva to pretvaraju u zlato.

Dozvoli nam da ti objasnimo zašto su baš ova tri znaka najkreativnija.

Bik

Ukrasi svet svojom venicijanskom estetikom! Ne postoje veći hedonisti od Bikova, stoga je sasvim logično da imaju posebno oko za lepe stvari, samim tim umetnost im je jača strana. Zodijak kom je planeta vodilja ni manje, ni više nego Venera – Boginja Afrodita, planeta ljubavi, lepote, užitka i senzualnosti. Da je na tebi da donosiš odluke, bila bi okružena luksuzom i estetski zadovoljavajućim prizorima u svakom trenutku. Veoma slično kao ostalim zemljanim znakovima Devici i Jarcu, mnogo više ceniš kvalitet od kvantiteta. I to važi za sve osim kada je u pitanju novac, onda je kvantitet dominantniji. Svi tvoji bliski ljudi znaju da ceniš jako lepe stvari u životu, ali to je zato što si uvek opčinjena detaljima i jako lepim umetničkim delima.

Editors choice