Kada su mlađe, žene često ne posvećuju mnogo pažnje nezi lica i tela. Koriste najosnovnije preparate koji im pružaju adekvatnu hidrataciju kože, pomažu im u borbi protiv bubuljica i drugih tragova, ali se ne opterećuju korišćenjem teških kozmetičkih preparata. Vremenom, s godinama i starenjem kože, počinjemo da koristimo preparate koji održavaju lep i mladolik izgled kože, ne zato što se plašimo starenja, već zato što smo svesne da je našoj koži potrebna još bolja i potpunija nega. Upravo su tu potrebu žena prepoznali čelnici Kozmetike Afrodita, kada su kreirali liniju za negu lica MA3GENIX, koja pruža trenutni osećaj preporođene kože i osigurava vidljiv efekat za 14 dana! Reč je o naprednoj formulaciji za izglađivanje bora, koja učvršćuje i poboljšava strukturu kože, a čine je podmlađujuća dnevna krema, podmlađujuća noćna krema i podmađujući koncentrat 3 u 1.

S obzirom na to da je pojava linija i bora na koži rezultat neorganizovanosti kožnog vanćelijskog matriksa, koji se odnosi na količinu i kvalitet glavnih komponenti – kolagena, elastina i hijaluronske kiseline – MA3GENIX.14G reaktivira 14 gena koji učestvuju u obnavljanju vanćelijskog matriksa, doprinoseći sintezi ovih navedenih molekula. Samim tim, doprinosi vidljivu transformaciju kože u 14 dana, koja postaje zategnuta, dok su bore vidljivo smanjene.

Sve proizvode iz ponude Kozmetike Afrodita možete poručiti preko njihovog online shopa OVDE.

Template Body W670 1 Koji je anti age proizvod idealan za tebe? (NAGRADNI KVIZ)

U saradnji sa Kozmetikom Afrodita poklanjamo 1 x 1 podmlađujući koncentrat 3 u 1, 3 x 1 podmlađujuću dnevnu kremu i 3 x 1 podmlađujuću noćnu kremu.

Sve što je potrebno da uradite je da rešite kviz OVDE. Svi oni koji urade kviz i ostave svoje podatke ulaze u uži krug za izbor dobitnika nagrada.

Prvih šest dobitnika će biti nagrađeno podmlađujućom dnevnom ili noćnom kremom, a naredni, sedmi, podmlađujućim koncentratom 3 u 1. Dobitnici će biti izabrani putem sajta random.org i objavljeni na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog kviza.

Nagradni kviz traje do 29. novembra, a dobitnici nagrada biće proglašeni u toku istog dana.

Ovo su dobitnice završenog nagradnog kviza: 

Dobitnice dnevne kreme su: Saška Zdravković (Bor), Jelena Nikolić (Beograd) i Milica Milošević Meseldžija (Beograd).

Dobitnice noćne kreme su: Kosovka Arsić (Beograd), Tamara Mladenović (Niš) i Biljana Radenković (Niš).

Dobitnica podmlađujućeg koncentrata je Slavica Milovanović.

Čestitamo svima! Dobitnici nagrada biće kontaktirani putem emaila. 

Nagradni kviz važi za Republiku Srbiju!

Prethodne kvizove reši ovde!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments