Sviđa vam se i nosili biste sve što nosi ime vašeg brenda, ali ne samo to, u stanju ste da prepoznate komad odeće ili aksesoara, pre nego što pročitate ime na eitketi, baš kao što prepoznajete neke ljude, koji vas privlače svojom posebnom energijom. Ako ste zaljubljeni u modu, evo vaših srodnih duša među svetskim imenima, prema horoskopu.

Ovan

Diane von Furstenberg: Njena odeća će učiniti da se osećate moćno i snažno, ali ženstveno, udobno i nesputano i savršeno adekvatno u svakoj situaciji. Vaš nezavisni i preduzimljv duh potpuno vibrira u sazvučju sa njenim modelima.

Bik

Chanel: Nema znaka u horoskopu (jedino vam Vaga parira u tome) koji više voli luksuz, sofisticirano, a upadljivo, sa blistavim detaljima – u oblačenju, kao i u svemu ostalom što čini udobnost i status. Vaša unutrašnja blistavost najbolje dolazi do izražaja obučena u Chanel modele, a Karl Lagerfeld je vaš… Spirit animal.

Blizanac

Isabel Marant: Vi imate potrebu da se prilagodite uslovima i okolini i da u svakoj odeći (makar i u srednjevekovnom kostimu) izgledate kao da je to stil koji odražava vašu autentičnost. Za mnogostruke Blizance i njihova zanimljiva i oprečna lica, modeli ove kreatorke su pravi izbor.

Rak

Oscar de la Renta: Senzitivni Rakovi žele da njihov autfit odražava njihovu nežnu stranu, ženstvenost i delikatnost, ali i njihovu moć i radost. Oskarova odeća je puna emocija, on razume vaše potrebe, vidi vas takve kakve ste, on je vaša srodna dizajnerska duša.

horoskop 17 Koji je modni kreator tvoja srodna duša prema horoskopu?
Comments