Sa odgovarajućim lakom za nokte možete izgledati potpuno profesionalno ako izaberete prave boje. Ako ste krenuli na razgovor, postarajte se da vam nokti budu premazani nekom svedenom bojom, ali ne oklevajte da koristite providni ili svetao lak za nokte. Atmosfera vašeg radnog mesta određuje koji ton laka da koristite. Ako vam je atmosfera firme vesela, kreativna i razigrana, svetao lak može sjajno da se uklopi, mada su konzervativni nokti norma većine radnih mesta.

Odgovarajuća boja                             

Bledo roze i bež nijanse su dobar odabir za bilo koju kancelariju. Uzmite u obzir neutralne nijanse koje su ili blede ili slične vašem tonu kože. Naravno, providan lak za nokte je uvek dobra opcija. Francuski manikir takođe izgleda profesionalno. U redu je nositi i svetlucave lakove u svetlijim tonovima, ali mat varijante su ipak najsigurnija opcija. Držite se dalje od smelog, jakog sjaja i tamnih boja po svaku cenu –tako nešto će morati da sačeka do vikenda!

281334307942754672 t4tu9DNI c Koji lak za nokte da odaberete ako ste poslovna žena?

Nijansa laka s kojom nećete pogrešiti

Boje i ličnost

Birajte boje koje odgovaraju vašoj ličnosti. Ovo svakako može da bude težak odabir kada su vam opcije ograničene, ali, opet, nije nemoguće. Roze deluje slatko i devojački, pa, ako je to izgled koji jurite – ne libite se ove boje. Ali, ako ne, uzmite u obzir braon tonove. Frenč manikir je odična opcija ako želite da izgledate sofisticirano. Ako vam priroda posla dozvoljava veću slobodu, a vi želite da izrazite smelost i samopouzdanje, odaberite bordo. Srebrna i bronzana boja sa dozom sjaja takođe odaju sofisticiran izgled.

0505 woman hand covering mouth at Koji lak za nokte da odaberete ako ste poslovna žena?

Ukoliko vašoj ličnosti odgovara roze boja ne ustručavajte se!

Ukrasi

Što se ukrasa tiče, često mogu da izgledaju prenapadno, bilo da se radi o kancelarijskom okruženju ili nekom drugom. Međutim, ako se doziraju i ukusno rasporede, mogu da izgledaju sasvim slatko. Ako ne možete da živite bez njih, stavite ukras na palac ili domali prst, ali neka vam podloga laka bude svetla i jednostavna.

applying clear nail polish Koji lak za nokte da odaberete ako ste poslovna žena?

Ukrasi na noktima neka budu minimalni

Vrhovi noktiju

Nijedan lak za nokte ne izgleda profesionalno ako su vam vrhovi noktiju iskrzani. Nokti moraju da vam budu uredni i podsečeni. Dugi nokti mogu da izgledaju prosto, a i definitivno će vam otežati kucanje. S toga, neka vam dužina ne ide mnogo preko jagodica prstiju.

New Halloween Nail Polish Sets 2012 Koji lak za nokte da odaberete ako ste poslovna žena?

Idealna dužina noktiju


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna. 

Comments