Modne piste nam svake godine donesu brojne novitete i trendove u kojima kasnije uživamo. Nakon Nedelje mode i fantastičnih revija koje smo mogli videti mnogo informacija može doneti i suprotan efekat a to je da se više ni ne setimo šta smo videli. E zato su tu verni modni fotografi koji svaku sitnicu i detalj sa modne piste zabeleže okom svoje kamere.

Tako sada i mi možemo da napravimo selekciju onoga što nam se više dopalo i što smatramo da će naredne sezone predstavljati modni hit u svetu.

Kada posmatrate neku reviju većina se najčešće usredsredi na vodeće komade garderobe ili cipele a detalje poput nakita, kaiševa i tašnica zanemare jer im veće stvari zauzimaju najveći vidni prostor. E zato su modni magazini tu da vas podsete i na druge bitne stvari a to su ovoga puta male tašne koje ćemo nositi naredne sezone.

Crvena2 Koji modni detalj je OSVOJIO modne piste?

Tašne će ove godine proslavljati boje, zabavne oblike i zanimljive promene na klasičnim modelima koje volite. Koji god stil planirate da zaberete, ovaj ultimativni vodič za tašne će vam dati odličan start i odlične opcije za biranje. Samo je jedno bitno a to je da bude manjih dimenzija. Male tašne su apsolutno sovojile modne piste a verujemo i da će i vaša srca.

Oker1 Koji modni detalj je OSVOJIO modne piste?

Modni eksperti nam nameću trendove i predloge a na nama je da ih prihvatimo ili ne. Međutim kada pogledate ove modele verujemo da nećete moći da ostanete imuni jer su toliko slatke, fantastično dizajnirane a pritom i dovoljno velike da budu i praktične.

Comments