Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Modne piste nam svake godine donesu brojne novitete i trendove u kojima kasnije uživamo. Nakon Nedelje mode i fantastičnih revija koje smo mogli videti mnogo informacija može doneti i suprotan efekat a to je da se više ni ne setimo šta smo videli. E zato su tu verni modni fotografi koji svaku sitnicu i detalj sa modne piste zabeleže okom svoje kamere.

Tako sada i mi možemo da napravimo selekciju onoga što nam se više dopalo i što smatramo da će naredne sezone predstavljati modni hit u svetu.

Kada posmatrate neku reviju većina se najčešće usredsredi na vodeće komade garderobe ili cipele a detalje poput nakita, kaiševa i tašnica zanemare jer im veće stvari zauzimaju najveći vidni prostor. E zato su modni magazini tu da vas podsete i na druge bitne stvari a to su ovoga puta male tašne koje ćemo nositi naredne sezone.

Crvena2 Koji modni detalj je OSVOJIO modne piste?

Tašne će ove godine proslavljati boje, zabavne oblike i zanimljive promene na klasičnim modelima koje volite. Koji god stil planirate da zaberete, ovaj ultimativni vodič za tašne će vam dati odličan start i odlične opcije za biranje. Samo je jedno bitno a to je da bude manjih dimenzija. Male tašne su apsolutno sovojile modne piste a verujemo i da će i vaša srca.

Oker1 Koji modni detalj je OSVOJIO modne piste?

Modni eksperti nam nameću trendove i predloge a na nama je da ih prihvatimo ili ne. Međutim kada pogledate ove modele verujemo da nećete moći da ostanete imuni jer su toliko slatke, fantastično dizajnirane a pritom i dovoljno velike da budu i praktične.

Editors choice