Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/3

Koliko puta si samo pomislila da si do sada gubila vreme i energiju na pogrešne muškarce? Rešila si da više sebi ne dozvoliš taj “luksuz”? Pa, mi te u potpunosti podržavamo! Treba da sačekaš onog pravog, jer je onaj pravi zapravo i jedini vredan čekanja, zar ne? Evo šta kaže horoskop, koji muškarac je za tebe onaj pravi kojeg treba da sačekaš koliko god to trajalo!

Ovan

Muškarac koji je za tebe vredan čekanja je onaj ko će voleti istom jačinom kao i ti jer je tebi dosta polovičnih osećanja. Kada voliš, ti voliš “do koske” i ne prihvataš ništa manje ni od svog partnera. Samo napred, to i zaslužuješ!

Bik

Sačekaj muškarca koji će želeti da zna sve o tebi, svaku tvoju vrlinu i manu, svaki detalj koji tebe čini posebnom, pre nego što će i sam tebi otkriti sve što on jeste. Vas dvoje ćete se odlično poznavati i samim tim ćete uspeti da rešite šta god da vam se nađe na putu.

Koji muškarac je vredan čekanja sudeći prema tvom horoskopskom znaku 1 Koji muškarac je vredan čekanja, sudeći prema tvom horoskopskom znaku?

Blizanci

Sačekaj mušlarca koji je spontan i prirodan i pritom ima zlatno srce. Nakon svih uspona i padova, zaista ti je potreban neko ko će te vinuti u zvezde i sa kim ćeš ponovo početi da veruješ u ljubav. Traži baš takvog i ne brini – naći ćeš ga kad najmanje budeš očekivala. Jer, spontanost!

Rak

Potreban ti je muškarac koji će razumeti tvoja duboka osećanja ali i promene raspoloženja, muškarac u kojem ćeš pronaći utehu kada tvoj život postane jednostavno “too much”! Potrebna ti je jaka i stabilna ličnost koja će biti tvoj oslonac, ali čekaj ga, jer ne zaslužuješ ništa manje od toga!

Editors choice