Koliko puta si samo pomislila da si do sada gubila vreme i energiju na pogrešne muškarce? Rešila si da više sebi ne dozvoliš taj “luksuz”? Pa, mi te u potpunosti podržavamo! Treba da sačekaš onog pravog, jer je onaj pravi zapravo i jedini vredan čekanja, zar ne? Evo šta kaže horoskop, koji muškarac je za tebe onaj pravi kojeg treba da sačekaš koliko god to trajalo!

Ovan

Muškarac koji je za tebe vredan čekanja je onaj ko će voleti istom jačinom kao i ti jer je tebi dosta polovičnih osećanja. Kada voliš, ti voliš “do koske” i ne prihvataš ništa manje ni od svog partnera. Samo napred, to i zaslužuješ!

Bik

Sačekaj muškarca koji će želeti da zna sve o tebi, svaku tvoju vrlinu i manu, svaki detalj koji tebe čini posebnom, pre nego što će i sam tebi otkriti sve što on jeste. Vas dvoje ćete se odlično poznavati i samim tim ćete uspeti da rešite šta god da vam se nađe na putu.

Koji muškarac je vredan čekanja sudeći prema tvom horoskopskom znaku 1 Koji muškarac je vredan čekanja, sudeći prema tvom horoskopskom znaku?

Blizanci

Sačekaj mušlarca koji je spontan i prirodan i pritom ima zlatno srce. Nakon svih uspona i padova, zaista ti je potreban neko ko će te vinuti u zvezde i sa kim ćeš ponovo početi da veruješ u ljubav. Traži baš takvog i ne brini – naći ćeš ga kad najmanje budeš očekivala. Jer, spontanost!

Rak

Potreban ti je muškarac koji će razumeti tvoja duboka osećanja ali i promene raspoloženja, muškarac u kojem ćeš pronaći utehu kada tvoj život postane jednostavno “too much”! Potrebna ti je jaka i stabilna ličnost koja će biti tvoj oslonac, ali čekaj ga, jer ne zaslužuješ ništa manje od toga!

Comments