Beauty trendovi su napredovali i kada su nokti u pitanju. Postoji mnogo proizvođača, mnogo boja, stilova, oblika i načina da ih uredite tako da budu besprekorni i zdravi. Ružno je kada dama ima neuredne ili ispucale nokte, jer tada možemo samo da pomislimo da je aljkava i da ne vodi računa o svom izgledu. Da biste izbegli da drugi misle o vama kao o osobi koja ne pridaje važnost pojavi, sastavili smo spisak svih mogućih načina kako možete da uredite svoje nokte. Izaberite omiljeni stil i idite pravo kod manikira.

Okrugli nokti

Neke devojke vole ovakav izgled noktiju, dok druge misle da je zastareo. Iako je retkost da neko uređuje nokte na ovaj način, moramo priznati da ima prednosti. Jedna od dobrih stvari je izdržljivost. Glatka i zaokrugljena površina nokta će sačuvati vaše čarape i ovaj oblik je idealan za one dame koje imaju slabe i mekane nokte.

Slika 233 Koji oblik noktiju je baš za vas

Stil noktiju za dame koje vole kratke nokte

Četvrtasti nokti

Ovaj oblik je vrlo popularan danas. Ukoliko ih nalakirate u francuskom stilu, bićete u trendu u svakoj prilici, jer je francuski manikir klasika. Četvrtasti oblik noktiju skreće pažnju na ruke i najbolje izgleda na noktima srednje dužine. Budite obazrivi prilikom uređivanja noktiju na ovaj način, jer su ivice malo oštrije i lakše dolazi do pucanja.

Slika 327 Koji oblik noktiju je baš za vas

Popularan četvrtasti oblik

Comments