Negde sam nekad pročitala da je koža “odeća” koju nosiš čitavog života i koju nikada ne menjaš, bez obzira na vodeće modne trendove. A kad sam već kod modnih trendova, sa sigurnošću tvrdim da lepa i negovana koža nikada neće izaći iz mode! Ali baš zato, pravilnoj nezi kože treba posvetiti dovoljno pažnje, i to na vreme, kako bi nam ona zauzvrat omogućila da uvek izgledamo najbolje što možemo.

Činjenica jeste da često zaboravljamo koliko nam je koža važna, propuštamo da je očistimo pred spavanje, propustimo da skinemo šminku temeljno, propustimo da namažemo hidratantnu kremu, a onda “šizimo” kada nam se pojavi bubuljica, nova bora ili kada izgledamo bledo, sivo ispijeno. Naravno da ovo nema veze samo sa negom, već i sa tipom kože, ali hajde da spojimo ova dva važna uslova i napokon ti pronađemo odgovarajući proizvod za negu koji će tvojoj koži pružiti sve što joj je potrebno kako te nikada ne bi izneverila!

Normalna koža

Ako imaš normalnu kožu, znaj da si prava srećnica! Ne kažem da možeš da je neguješ kad-kad, ali činjenica je da nemaš problema sa odabrom odgovarajućeg proizvoda jer – tebi će skoro svaki odgovarati. Ipak, najpametnije je da biraš organsku kozmetiku koja ima veliki procenat sasvim prirodnih sastojaka, takozvane superhrane u koju spadaju liči, papaja, avokado, kinoa i stevija koja se naročito dobro pokazala kada je reč o hidrataciji i zaštiti kože od slobodnih radikala. Treba ti krema koja će nahraniti i osvežiti tvoju kožu, očuvati njen mladalački izgled i biti prava poslastica u kojoj će uživati!

Wannabe preporuka: Collistar Natura organska osnovna krema!

Inače, ovo je osnovna krema jer se lako može “nadograditi” i tako stvoriti maska, piling, pakovanje i ostalo. Za dodatnu negu dodaj joj maslinovo ulje, za blistav ten jogurt, za energetsku masku med, za piling šećer, a za dubinsko čišćenje lica ovoj osnovnoj kremi dodaj limun.

COLLISTAR Organska osnovna krema sa cinijom i spatulom Koji proizvod za negu ZAISTA odgovara tvom tipu kože?
Comments