Obožavamo horoskop, baš kao i ti, i beskrajno nam je zabavno otkrivanje istina o sebi koje ne znamo ili kojih nismo svesni, a koje su drugima i te kako primetne. Danas ti, uz podršku zvezda, otkrivamo koji si tip devojke i šta tvoj partner može da očekuje u vezi sa tobom.

Ovan

Ti si pravi avanturista, aktivna si, neustrašiva i zbog svog otvorenog ponašanja i energije mnogima možeš da budeš pomalo previše, naročito ukoliko su oni mirni i povučeni i ne vozi ih adrenalin kao tebe. Ti ne žuriš da se upustiš u ljubavnu vezu, ali kada osetiš to nešto, takođe te nije ni strah da se prepustiš osećanjima. Jednom kada ti se neko dopadne, spremna si da mu se u potpunosti posvetiš, do kraja, bez straha.

Bik

Tebe je tako teško osvojiti i uopšte doći do tebe i tvoje pažnje. Nije da tebi nisu zanimljivi flert pa čak i veza za jedno veče, ne, ti samo više voliš da provodiš vreme sama sa sobom i u svom bliskom krugu ljudi, a baš te ne privlači da trošiš vreme na nekog ko se nije ni malo potrudio oko tebe ili ko se nije dokazao kao dobar izbor.

Blizanci

Ti si strastveni tip devojke koji privlači svačiju pažnju neverovatnom energijom i entuzijazmom koji gajiš prema gomili stvari. Ko kod da je u vezi sa tobom, nikada mu neće biti dosadno jer ćeš ti kreirati tako magičan život za vas dvoje da vam nijedan dan neće biti isti!

Rak

Ti si tip devojke koji je pun ljubavi, pažnje i podrške, ti voliš snažno, duboko i bezuslovno, a to ne može svako da iskusi. Svom partneru se posvećuješ maksimalno, vodeći računa o njegovim osećanjima i potrebama, čineći da se oseća vredno i voljeno što je definitivno uvek problem ukoliko nekada poželi da promeni devojku – teško da će naći neku poput tebe.

Lav

Ti si ekskluziva! Šalu na stranu, ti voliš da se osećaš dobro u svojoj koži, da privlačiš pažnju i širiš pozitivnu energiju što na mnoge deluje jako šarmantno i gotovo nestvarno. Upravo zato su “svi muškarci u tvom redu” jer je zabavljanje sa tobom zaista jedna vrsta privilegije. U vezi, tvom partneru nikada nije dosadno sa tobom!

Devica

Svom partneru si uvek “partner u zločinu”. Sa tobom je veza do kraja života tako izvesna jer si sređena, uredna, dobra, držiš stvari pod kontrolom i pomažeš drugima da i oni budu najbolja verzija sebe. Prosto, u svom partneru ti budiš ono najbolje, kao i on u tebi i onda je to par koji će trajati zauvek!

Comments