Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Neizbežno pitanje partnerskih odnosa, na koje oni koji se nisu našli u toj situaciji, misle da imaju odgovor, koji obično glasi nikad mu to ne bih oprostila.

View this post on Instagram

How are you today? I just can't get over these two! Aren't they gorgeous? 😍 . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Možda ste svedočile patnji svoje prijateljice i kidale ste se između sažaljenja zbog njenog bola i želje da je išamarate i kažete joj “osvesti se, ako mu oprostiš, misliće da mu je to dozvoljeno i opet će te izdati, ostavi ga dok se još nisi udala za njega, posle će biti mnogo teže. To je savet koji mnoge prevarene žene mogu da upute prevarenoj devojci – ali samo na osnovu sopstvenog lošeg iskustva. One su našle razloge da oproste prevaru, a zatim ta veza ipak nije opstala (a posle godinu, dve, pet ili deset, jeste bilo teže) i znaju šta govore. Ali mudar savet u toj prilici ne vredi – nisu ga ni one prihvatile od nekog drugog, nego su morale da prođu kroz sopstveno iskustvo. Ok, postoji mogućnost da se grešnik pokaje i da ne ponovi prestup, ali ni to nije garancija da ćete uspeti da povratite poverenje i stabilnost u odnosu. I zaista, nikakvih garancija nema ni kad je sve u redu i kad povorenje ničim nije narušeno, a svako zaslužuje drugu šansu. Sve je to razumno i razumljivo. Ali, ako rešite da oprostite prevaru, najvažnije je da budete svesni svojih motiva, odnosno, da ne “zamazujete” sebi oči i da ne pričate sebi bajke o velikoj ljubavi i plemenitosti.

Ne želite da ostanete sami – spremni ste da ostanete u odnosu u kome ste povređeni i jasno vam je da ta rana neće lako zaceliti, da možda nećete nikad sasvim oprostiti i da ćete uvek osećati prezir i gađenje kad pomislite na to. Jer oproštaj ne omogućava da zaboravimo i ne sprečava nas da zamišljamo.

Editors choice