Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Neizbežno pitanje partnerskih odnosa, na koje oni koji se nisu našli u toj situaciji, misle da imaju odgovor, koji obično glasi nikad mu to ne bih oprostila.

View this post on Instagram

How are you today? I just can't get over these two! Aren't they gorgeous? 😍 . . . . . . . #intimatewedding #intimateweddingphotographer #elope #elopement #elopementphotographer #destinationweddingphotographer #destinationelopement #destinationwedding #adventureweddingphotographer #adventurephotographer #adventurephotography #adventurouswedding #adventurewedding #adventuresession #adventureelopement #dubrovnikengagement #yourockphotographers #positanowedding #authenticlovemag #junebugweddings #santorinielopement #santoriniwedding #dirtybootsandmessyhair #weddingforward #icelandweddingphotographer #hochzeitsfotograf #bohobride #bohowedding #photobugcommunity @dirtybootsandmessyhair

A post shared by Wedding~Elopement photographer (@janasnuderl) on

Možda ste svedočile patnji svoje prijateljice i kidale ste se između sažaljenja zbog njenog bola i želje da je išamarate i kažete joj “osvesti se, ako mu oprostiš, misliće da mu je to dozvoljeno i opet će te izdati, ostavi ga dok se još nisi udala za njega, posle će biti mnogo teže. To je savet koji mnoge prevarene žene mogu da upute prevarenoj devojci – ali samo na osnovu sopstvenog lošeg iskustva. One su našle razloge da oproste prevaru, a zatim ta veza ipak nije opstala (a posle godinu, dve, pet ili deset, jeste bilo teže) i znaju šta govore. Ali mudar savet u toj prilici ne vredi – nisu ga ni one prihvatile od nekog drugog, nego su morale da prođu kroz sopstveno iskustvo. Ok, postoji mogućnost da se grešnik pokaje i da ne ponovi prestup, ali ni to nije garancija da ćete uspeti da povratite poverenje i stabilnost u odnosu. I zaista, nikakvih garancija nema ni kad je sve u redu i kad povorenje ničim nije narušeno, a svako zaslužuje drugu šansu. Sve je to razumno i razumljivo. Ali, ako rešite da oprostite prevaru, najvažnije je da budete svesni svojih motiva, odnosno, da ne “zamazujete” sebi oči i da ne pričate sebi bajke o velikoj ljubavi i plemenitosti.

Ne želite da ostanete sami – spremni ste da ostanete u odnosu u kome ste povređeni i jasno vam je da ta rana neće lako zaceliti, da možda nećete nikad sasvim oprostiti i da ćete uvek osećati prezir i gađenje kad pomislite na to. Jer oproštaj ne omogućava da zaboravimo i ne sprečava nas da zamišljamo.

Editors choice