Kada je u pitanju neki događaj na kom prisustvuje mnogo poznatih ličnosti, svaki put je postavljano jedno te isto pitanje – “koji je to dizajner?!”

Ono što je novo na modnoj sceni svakako su brendovi koji su namenjeni skoro pa striktno za #party. Kada je u pitanju žurka, podrazumeva sa da moraš imati dovoljno komfora da bi mogla da đuskaš celo veče, ako to želiš naravno, ali je isto tako obavezno da sama kombinacija bude zanimljiva i stylish. Brend za kojim su poludele sve poznate ličnosti baš iz razloga što pruža komfor i izgleda glamurozno je 16ARLINGTON. Mnoge poznate ličnosti poput Jennifer Lopez, Jorje Smith, Solange Ashley Graham su već nosile neke od specifičnih kreacija sa potpisom ovog brenda, što je dovelo do jako velike popularnosti ove dizajnerske odeće.

U pogledu dizajna koji nam ovaj brend dostavlja, gotovo uvek je u pitanju klasičan komad, koji je potom upotpunjen nekim avangardnim detaljem, a to 16ARLINGTON svakako čini posebnim. Kombinacija boja i korišćenje perja u skoro svim odevnim komadima čine da osoba koja ponese njihov dizajn bude izuzetno autentična, što je automatski ističe iz mase ljudi.

Skandinavski stil u kombinaciji sa italijanskom prefinjenošću je čist džekpot za svaki #party look. Kombinezoni, uske večernje haljine, pa čak i obične pantalone su upotpunjene perjem i izgledaju savršeno! Besprekoran kroj sa umerenom dozom sjajnog sequin materijala ostavljaju prostora svakome ko nosi ovaj dizajn da ga stilizuje onako kako njemu odgovara. Upravo to čini ove komade perfektnim za svaku priliku, a naročito onu svečanu, kada želiš da izgledaš posebno.

Comments