Bez obzira na to da li stvarno verujete u horoskop ili ne, morate priznati da on predstavlja sjajnu zanimaciju u trenucima dosade. Svakome je zanimljivo da pročita šta su mu to zvezde ovoga puta “pripremile”, a da li će to shvatiti ozbiljno ili će se samo nasmejati i ubrzo zaboraviti, zavisi. Eto, ukoliko vam je trenutno dosadno, mi vam nudimo simpatičnu zabavu – proverite da li imate odgovarajuću boju kose u skladu sa svojim znakom u horoskopu. Da li vas to očekuje farbanje ovog proleća?

Devojke Ovnovi su jake, temperamentne, provokativne, impulsivne, uvek vole da privlače pažnju i budu glavne. Njima će savršeno stajati topla braon nijansa kose sa crvenim odsjajem.

Za senzualne devojke Bikove koje su prirodne, ali i strastvene i ponekad i nevaljale, najbolji izbor za boju kose je kestenjasta, koja će se savršeno uklopiti sa njihovom ličnošću.

Blizanci su nestalni, nemirni, živahni i puni životne radosti. Nije neobično da ove devojke često menjaju boju kose, ali najbolja za njih je svetlo do srednje smeđa sa toplim pramenovima boje karamele.

Nežni i osetljivi Rakovi često menjaju svoje raspoloženje. Ali, jedini pravi izbor za njih oko koga nema dileme jeste svetlo smeđa nijansa kose. Ova boja će na pravi način prikazati njihovu nežnu stranu.

boja kose 2 Koju boju kose bi trebalo da imaš sudeći po tvom HOROSKOPSKOM znaku?
Comments