Na koktelu povodom dolaska revolucionarne švajcarske kozmetike na srpsko tržište, okupile su se zvanice iz javnog i kulturnog života naše zemlje, kao i pripadnici diplomatskog kora u želji da podrže privrednu saradnju Srbije i Švajcarske. Iz zemlje koja je sinonim za kvalitet stigli su Cheyladerm luksuzni proizvodi za negu lica pogodni za svaki tip kože.

Cheyladerm program se bazira na najnovijim naučnim saznanjima i istraživanjima priznatih doktora iz oblasti dermatologije i estetske hirurgije. Preparate preporučuju internacionalni anti-aging ekspert, doktor Stefan Lip i plastični hirurg, doktor medicine Rodžer Gmur.

Cheyladerm10 Koktel u slavu lepote

Poznate dame su na licu mesta mogle da probaju kreme koje nisu testirane na životinjama i čiji je sastav potpuno prirodan. Voditeljke ružičaste televizije Ana Pendić, Radoš i Maja Manojlović, bile su oduševljene ani-age maskom za lice, dok se pevačica Ana Bebić konsultovala sa poznatim dermatologom koji joj je preporučio najbolju moguću negu proizvedenu u Švajcarskoj. Mlada pevačica Jelena Kostov pojavila se u društvu drugarica sa kojima je uživala u isprobavanju preventivnih preparata. Bivša učesnica rijalitija “Survivor”, Katarina Manojlović, pokazala je zavidno znanje kada je nega u pitanju, pa je i sama savetovala prisutne.

Cheyladerm11 Koktel u slavu lepote

Bivši učesnik “Parova” Uroš Ćertić nerado je isprobao kreme namenjene muškarcima, ali je priznao da će ih ubuduće sigurno koristiti. Miki Perić je došao u društvu supruge Snežane, a u dobrom provodu u slavu lepote sve prisutne zvanice uživale su do ranih jutarnjih časova.

Cheyladerm2 Koktel u slavu lepote Cheyladerm3 Koktel u slavu lepote Cheyladerm4 Koktel u slavu lepote Cheyladerm5 Koktel u slavu lepote Cheyladerm6 Koktel u slavu lepote Cheyladerm7 Koktel u slavu lepote Cheyladerm8 Koktel u slavu lepote Cheyladerm1 Koktel u slavu lepote
Comments