Ove sezone brend Maison Scotch nas vodi na putovanje kroz grube pejzaže Amerike, pastelne horizonte Majamija, do peščanih dina Sahare i krajnje destinacije – mirnih tropskih voda. Raspoloženje je lepršavo u skladu sa vremenom, a u prvom planu su opuštene siluete i prirodne tkanine. Uključuje vaše omiljene letnje komade od laganih jakni, zavodljivih šortseva do bikinija. Printovi pružaju obilje novih mogućnosti za miks kao što su decentni floral, geometrijski oblici, animal printovi i pruge. Ovog leta smelo mešajte sve, nema posebnih pravila osim jednog – Zabavite se! Kolekcija je podeljena na četiri celine:

PIONEER SPIRIT

Puderasti pasteli i slojevi šifona sreću laganu kožu upotpunjenu nitnama kao referenca na Amerikana style. Svetla paleta boja sačinjena je od nebo plave, rumene u kombinaciji sa rokenrol nijnsama crne i crvene. Linija inspirisana vintage vezom na komadima iz second hand šopova začinjenih belom čipkom zajedno sa bandana printom.

kolekcija maison scotch za prolece leto 2015 1 Kolekcija Maison Scotch za proleće/leto 2015. kolekcija maison scotch za prolece leto 2015 2 Kolekcija Maison Scotch za proleće/leto 2015. kolekcija maison scotch za prolece leto 2015 3 Kolekcija Maison Scotch za proleće/leto 2015.
Comments