Popularni muzičar Pharrell Williams i Adidas predstavljaju dve nove dugo iščekivane kolekcije obuće i garderobe – Blank Canvas i Hu Holi Powder Dye, koje širom sveta izazivaju masovno interesovanje. Najveći fanovi pohrlili su u radnje i tokom prvog dana prodaje „razgrabili“ Blank Kanvas, dok model Hu Holi Blank Canvas NMD Blank među kolekcionarima već dostiže dvostruke, pa čak i trostruke cene!

Hu Holi Blank Canvas Kolekcija Pharrella Williamsa konačno u Beogradu Hu Holi Powder Dye Kolekcija Pharrella Williamsa konačno u Beogradu

Ograničena količina svetskog hita Blank Canvas u ponedeljak 5. marta, stiže i u Srbiju i biće dostupna u Tike shop-u na adresi Kralja Petra 24, kao i u online shop-u, dok se Hu Holi Powder Dye u prodaji očekuje nakon 16. marta, kada će biti globalno predstavljena.

Inspiracija za nastanak obe kolekcije bio je Holi festival, koji svakog marta u susret proleću u hindu zemljama slavi radost, jednakost i humanost. Posetioci festivala tradicionalno farbaju tela, posipajući se prahom u pastelnim bojama, u veri da na taj način u svoju svakodnevicu unose vedrinu i radost. Na isti način, Blank Canvas i Hu Holi Powder Dye vraćaju boju svetu, oslikavajući filozofiju da energija i duhovnost predstavljaju sponu između ljudi sa svih strana sveta.

Hu Holi Powder Dye 2 Kolekcija Pharrella Williamsa konačno u Beogradu

Kolekcija Blank Canvas sadrži četiri bela komada garderobe i obuće, koji simbolično prenose poruke mira i jednakosti. Modeli se mogu nositi u originalnom izdanju, ali kako su potpuno beli i u minimalističkom stilu, svako može svoj komad obojiti omiljenim nijansama i tako ih učiniti jedinstvenima. Magijom i lepotom boja Holi festivala, kao i idejom da svaki model može biti umetničko platno za sebe i predstavljati unikat, vodili su se Pharrell i Adidas Originals prilikom kreiranja kolekcije, koja, kao nastavak na Blank Canvas dolazi u divljim pastelnim nijansama. Hu Holi Powder Dye sadrži četiri unisex komada garderobe i pet različitih modela patika. Komade iz obe kolekcije karakterišu specifični natpisi, poput „HU MAN BEING“ ili „SPECIES“, oslikavajući i tim putem ključne poruke, koje Pharrell i adidas žele da prenesu širom sveta.

Hu Holi Blank Canvas 1 Kolekcija Pharrella Williamsa konačno u Beogradu

Zauzmite svoje mesto u redu na vreme i upišite se u istoriju, kao prva osoba koja je u Beogradu ponela svetski hit i neki od ekskluzivnih modela!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments