Nakon što smo u oktobru imali priliku da vidimo kolekciju za proleće/leto 2015. godine, libanski dizajner Eli Sab predstavio je novu, pre-fall kolekciju ispunjenu krznom, cvetnim i delikatnim šljokičavim detaljima.

Osnovna ideja ovog popularnog kreatora predstavljala je “spoj istančanog ukusa i modernih bajki”, pa možemo reći da je u tome i uspeo.

Novu kolekciju čine snažne i smele kreacije koje uključuju crne haljine napravljene od čipke, izvezene jarko crvenom bojom uz detalj u vidu ljubičastog cvetnog printa, ali i svakodnevne odevne kombinacije koje predstavljaju spoj tzv. trapez pantalona i uskih džempera.

Eli Sab je, uz to, predstavio i neverovatne komade krznenih jakni i šešira, u kojima će se svaka žena osećati kao prava kraljica.

Pogledajte kako izgleda nova kolekcija kreatora Elija Saba.

kolekcija sa potpisom eli sab 1 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 2 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 3 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 4 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 5 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 6 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 7 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 8 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 9 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 10 Kolekcija sa potpisom Eli Sab

Jasna Đorđević

Comments