Nova kolekcija “San letnje noći” inspirisana je intrigantnim ženskim tajnama zavođenja. Biljana Tipsarević je ovoga puta čak otišla i korak dalje u prikazivanju ovih ženskih tajni. Dizajnerka smatra da sofisticirana i savremena žena treba najpre da se dopadne sebi, a novi modeli koje je kreirala govore upravo o toj intimnoj zavodljivosti najudobnijih kućnih haljina i spavaćica.

Svaka haljina prikazuje neku žensku tajnu, bilo da je reč o breteli veša, prorezu koji intrigira. Materijali poput svile i pamuka nežno klize niz žensko telo odajući utisak neprikosnovene udobnosti. Novitet u kolekciji jesu upravo grudnjaci od najfinije čipke koji su sada apsolutni trend kao deo autfita, savršeno uklopljen uz haljinu ili bluzu.

Ručnim radom istaknuta je kompozicija cvetnih motiva iz prirode koje nam nose topli dani. Crop topovi i košulje u kombinaciji sa suknjama interesantnih formi mogu biti odličan izbor i u dnevnoj i u večernjoj prilici. U kolekciji dominiraju predimenzionarni karneri koji odaju razigrani duh romantičnih dama. Haljine poput spavaćice lako su primenljive u bilo koje doba dana i večeri odajući utisak udobnosti i senzualnosti, bilo da ih nosite na ravnu obuću ili visoke potpetice.

1 2 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 2 2 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 3 2 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 4JPG Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 5JPG Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 6 1 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 7 1 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 8 1 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 9 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 10 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 11 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 12 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 13 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 14 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 15 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 16 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 17 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 18 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 19 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 20 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 21 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 22 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode 23 Kolekcija San letnje noći: Za devojke koje vole da zavode
Comments