Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Koliko daleko si spreman da ideš?

Koliko daleko si spreman da ideš?

Prvi kanal: vesti o najnovijim poskupljenjima osnovnih životnih namirnica; drugi kanal: najava da će sutra biti zatvoreno pola grada zbog novih štrajkova posle neuspešnih pregovora. Ti se nerviraš, jer ćeš opet putovati 2 sata do fakulteta i gasiš televizor… Ako želiš da te ne dotiču ova dešavanja i da ti najveća životna briga bude koji auto ti se slaže sa današnjim odelom, a da se pri tom ne pomučiš da sve to ostvariš, sledi par saveta kako da deo naslovnih strana svih novina bude rezervisan baš za tebe. Sve sličnosti sa stvarnim likovima i događajima su slučajne…

Stvaran svet oko mene?

Prvi i nepogrešiv način da se domogneš naslovnica za veoma kratko vreme je naći utočište u jednom od montažnih zamkova gde te kamere čekaju i iza ogledala. Sa druge strane ekrana je sve to lepše izgledalo, ono što si mislio da je pozlata na ramu ustvari je plastika, drvo je guma, a trave uopšte nema, to je u stvari tepih, voda u bazenu je ledena. To je samo spoljašnjost i simboličan podsetnik šta treba ceniti, sve unutrašnje vrednosti i kvalitet nisu u ovom slučaju na ceni. Naš savet je da zaboraviš na sve što nije površno i plitko, jer u suprotnom nećeš biti zanimljiv širokoj narodnoj masi koja te sms glasovima održava sledećih 7 dana u “životu”. Možda snimiš reklamu ili budeš snimljen kako se sumnjivo ponašaš dok izlaziš sa nastupa najpopularnije estradne umetnice. Sve to doprinosi tvojoj instant popularnosti, bićeš u emisijama u kojima ćeš iznositi detalje o svojim najprivatnijim stvarima. Uspešan, mlad, poznat, a uz malo sreće i bogat (makar na kratko) bićeš meta obožavatelja/ki koji će želeti da provedu malo vremena s tobom dok ti određuješ granicu tih druženja, jer ipak zahvaljujući (ne)postojanju istih i došao si dovde. Vredelo je, zar ne?

Da bi došao do instant slave preporučujemo da se koristiš i instant nameštaljkama. Kako je globalizacija uzela maha i kako živimo u vreme izobilja informacija, neslućenih dometa raznih medija, mnoge vesti, makar i one najmanje bitne, jednim klikom mogu da budu raširene po celoj zemlji. Iskoristi to na najbolji i najpokvareniji način, čekaj reakciju veoma čitanih tabloida i posle nekoliko dana preokreni situaciju u svoju korist pravdajući se da zapravo ne znaš ništa o tome, okrivljuj i preti tužbama i obavezno uključi i članove tvoje porodice, bivše ljubavnike/ce u ovu jedinstvenu raspravu. Ukoliko imaš još neke nerazjašnjene “poslove” sa ostalim pripadnicima tzv. džet-seta, uvredi ih u poslednjim rečenicama i na taj način ćeš obezbediti opstanak u žutim novinama bar još nedelju dana.

Kada primetiš da ti se polako gubi trag na zvezdanom nebu koje je prenaseljeno, posluži se sledećim instrumentom: budi u on/off vezi. Najbolji recept je da tvoje emotivno stanje ekstremno varira u što kraćim vremenskim intervalima. Na primer, nepogrešiv postupak je ozvaničavanje veridbe na najspektakularniji mogući način, praćen najnovijim slikama vašeg zajedničkog stana, objavljivanje imena vaše dece (koja, inače, nisu u planu bar sledeće dve godine), a u roku od nedelju dana objavi raskid iste i uradi srceparajući intervju sa naslovom “Istina o nama”. Ponovno pomirenje se očekuje, ali nije nužno, ono zavisi od toga koliko je tvoja popularnost zapala u krizu.

Pročitao si davno stih “Uvek sam želeo da osetim dodir, novac u rukama, lepljiv od znoja…” i to je postala tvoja parola, ali treba da budeš svestan da se nisi baš “preznojio” da bi to i zadržao. Ipak bi bilo najbolje da se vratiš ispitu na kom si stao i da pratiš vesti da li će sutra biti novih izmena u kretanju gradskog saobraćaja.


Ivana Vuković je student ekonomije zaljubljen u pisanje i voli da njeni tekstovi kažu nešto o njoj umesto nje same. Veruje da se psi i mačke mogu pomiriti rečima.

Editors choice