Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Da li si znala da vagina nema standardni oblik i veličinu? A da vaginalni sekret varira u količini, boji i sastavu? Verovala ili ne, mnoge devojke ne znaju odgovore na mnoga pitanja koja se tiču njihovog intimnog zdravlja, ali ako si i sama jedna od njih, ne brini, jer ćemo danas naučiti nešto novo i korisno, dobro se zabaviti, ali i osvojiti korisne nagrade!

Znamo da intimno zdravlje često predstavlja tabu temu i da se o njemu malo govori, ali smatramo da svaka devojka treba da zna stvari koje su ključne za zdravlje intimne regije, kao što je, recimo, činjenica da tampon moraš da menjaš na svaka četiri sata, da G-tačka nije specifična oblast na vaginalnom zidu, da kontraceptivna pilula ne štiti od infekcija i da obični sapuni ili kupke nisu odgovarajući za intimnu negu.

Ono što je naročito važno da znaš jeste da prepoznaš kada imaš problem sa intimnim zdravljem. Pojačani sekret, iritacija, svrab i promena mirisa sekreta mogu da ukažu na to da se nešto dešava. Ipak, pre nego što se zabrineš za svoju intimnu higijenu, znaj da na ove probleme često mogu da utiču i neki drugi faktori, kao što je recimo stres. O da!

Wannabe Oktal Pharma W670 Koliko dobro poznaješ zdravlje svoje intimne regije? (NAGRADNI KVIZ)

Sada kada smo napravili mali uvod u činjenice bitne za tvoje intimno zdravlje, vreme je da testiramo tvoje znanje! Reši naš kviz na OVOM LINKU jer ne samo da ćeš proveriti koliko zaista dobro poznaješ zdravlje svoje intimne regije, već ćeš imati priliku da osvojiš i nekoliko korisnih preparata za intimnu negu koje ti poklanjamo u saradnji sa Oktal Pharma-om. Svi koji urade kviz i ostave svoje podatke ulaze u uži krug za izbor dobitnika nagrada. (Prva nagrada: crna trenerka + FemiWash 100ml. Druga nagrada: FemiWash 100ml + set uzoraka. Treća nagrada: FemiWash 50 ml + set uzoraka.) Nagrađeni će biti najbolji odgovori, a imena dobitnika biće objavljena na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog kviza.

Nagradni kviz traje od 9. novembra do 23. novembra, a pobednici će biti objavljeni 24. novembra.

Napomena: Nagradni kviz važi samo za Republiku Srbiju!

Nagradni kviz je završen! Dobitnica prve nagrade je Nevena Prvulović (Lozovik), druge nagrade Sonja Petrov (Pančevo) i Naila Ibrahimović (Novi Pazar). Čestitamo! Dobitnice ćemo kontaktirati početkom naredne nedelje!

Prethodne kvizove reši ovde!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice