Reći “volim te” nije isto za svakoga – nekome je to velika stvar, obavezujuća izjava i da bi je dali, čekaju godinama, a neko se lako prepušta osećanjima i ne smatra da izjava ljubavi ima toliku težinu. Astrologija rangira horoskopske znakove prema lakoći, odnosno težini, sa kojom izjavljuju ljubav.

Rak 

Iako su prilično zatvoreni i drže svoja osećanja u sebi, Rakovi su skloni da brzo i lako izjave ljubav, jer su osećanja toliko intenzivna i preplavljujuća. Ukoliko se desi da se “izlete” i da izjave ljubav pre nego što je partner spreman, ili voljan da uzvrati na isti način, Rakovi se povlače u svoju ljušturu i “kuliraju” – prave se da se ništa nije dogodilo. 

Lav

Lavovi su brzi i nestrpljivi i mogu da izjave ljubav, samo zato da bi to prosto pregurali. Oni znaju šta osećaju i da ta osećanja mogu da razviju i prodube, ali ne čekaju da se to dogodi da bi saopštili partneru svoju spremnost. Ali, Lavovi nemaju razumevanja za partnera koji ne uzvrati na isti način i odmah se povlače i prekidaju ulaganje svojih osećanja u taj odnos. 

Ribe 

Ribe se vrlo brzo zaljubljuju, a onda žele da ceo svet zna za to. One su posvećene, plačljive i fokusirane na partnera i odnos, pa to treba ceniti. Kada osoba u znaku Ribe izjavi ljubav, ona se obavezuje i nema nikakav problem sa tim što se to dešava vrlo brzo u odnosu. 

Bik 

Kada Bik spozna svoja osećanja, to je ozbiljno. Možda će mu trebati neko vreme da se zaljubi, ali kada se to dogodi, Bikovi dramatično ostaju bez daha, padaju i predaju se. Tada ne čekaju da izjave ljubav – i svojim ozbiljnim intenzitetom obično izazivaju željenu povratnu reakciju. 

Vaga 

Vagi treba malo vremena. Ulazi u ozbiljnu vezu samo kada može da pruži potpunu emotivnu posvećenost i podršku. Ne treba joj osećanje zaljubljenosti da bi izjavila ljubav, koju doživljava na mnogo dubljem nivou i često je izjednačava sa prijateljstvom i zahvalnošću. Ako se oseća sigurno i bezbedno, izjaviće je. 

Blizanci 

Može biti izazov navesti Blizance da se obavežu i izjave ljubav, jer vole nova iskustva i vole da svog partnera drže pod tenzijom i u neizvesnošću. Može potrajati dok vam partner u znaku Blizanca izjavi ljubav, jer njemu treba vremena da shvati da su njegova osećanja duboka i da vredi posvetiti se nekoj vezi. 

Comments