5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Koliko puta si ljubila stranca

Koliko puta si ljubila stranca

1/2

Pesma na koju se seku već generacije žena, a ako spadate u one mlađe i modernije koje nisu čule za “Film”, dovoljno je da znate da posle “koliko puta si ljubila stranca” ide “i bila kao ptica kraj čovjeka koji ne leti do tvojih visina i ne zna tajnu skrivenu u tebi” biće vam dovoljno da shvatite zašto ovo hit koji preživljava vekove, nacionalističke podele, ratove i granice.

Otpevao ga je muškarac i dao nam himnu nade. Da, ako postoji neko ko je mogao da smisli ovakve stihove, možda postoji neko ko nas razume, ko je dorastao izazovu partnerstva, sposoban da voli i da deli osećanja.

Mislim, neko za nas. Koje smo nebrojeno puta uzletale nadajući se da ljubimo srodne duše, a ne strance i razočaravale se uviđajući da čovek pored nas ima potkresana krila, plaši se visine a strahuje od kaveza i vuče nas na dole, jer ne može da nas nadleti.

Međutim, život ima svoje načine da nam rasprši iluzije, da nas natera da sagledamo realnost iz svih uglova i da nam dopusti da uzletimo samo da bismo mogle odozgo da pogledamo lepotu sveta. I da razumemo činjenicu da uopšte ne mora niko da leti sa nama i da svako ima svoju visinu koja mu širi ili sužava perspektivu i da partner ne mora da nam bude za repom, ni za vratom, ni uz krilo.

Koliko puta si ljubila stranca1 Koliko puta si ljubila stranca

Partner može da leti na svojoj visini, a mi na svojoj, ako slećemo u isto gnezdo na kraju dana. Ako nekog volimo, ljubav nas nauči skromnosti – da budemo zadovoljne onim što imamo.

Teške li lekcije. Ništa lakše nego proglasiti strancem onoga koga ljubimo, u tripu da nam nije dorastao i da to nikako nije ono što smo htele od ljubavi sa muškarcem. I ništa teže nego otarasiti se tog tripa.

Editors choice