Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Od vojničkih i policijskih, preko lekarskih do uniforma radnika gradske čistoće, radne uniforme se nose od davnina. One u nekim slučajevima imaju ulogu da prezentuju higijenske uslove radnog mesta, u nekima da zaštite radnike od mogućih povreda, a negde da prosto prezentuju čin i položaj.

Ipak, ono što radimo, često je samo ono što nam obezbeđuje egzistenciju, i ne govori dovoljno o nama kao o pojedincima, niti otkriva bilo šta esencijalno o našoj ličnosti.

Fotograf Bruno Fert u svom radu osvrnuo se baš na ovaj jaz između privatnog i poslovnog života i dokazao da su ljudi mnogo više od uniforme koju nose. On je pravio po dve fotografije pojedinaca, od kojih je na jednoj prezentovao pojedinca u svojoj svakodnevnoj odevnoj kombinaciji, a na drugoj, u istom ambijentu u radnoj uniformi.

Pogledajte kako izgledaju njegovi radovi.

poslovne uniforme 2 Koliko radne uniforme govore o pojedincu poslovne uniforme 3 Koliko radne uniforme govore o pojedincu poslovne uniforme 4 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 1 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 3 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 4 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 5 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 2 Koliko radne uniforme govore o pojedincu poslovne uniforme 1 Koliko radne uniforme govore o pojedincu

Više Brunovih radova možete pogledati ovde.

Jasna Stanić

Editors choice