Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Od vojničkih i policijskih, preko lekarskih do uniforma radnika gradske čistoće, radne uniforme se nose od davnina. One u nekim slučajevima imaju ulogu da prezentuju higijenske uslove radnog mesta, u nekima da zaštite radnike od mogućih povreda, a negde da prosto prezentuju čin i položaj.

Ipak, ono što radimo, često je samo ono što nam obezbeđuje egzistenciju, i ne govori dovoljno o nama kao o pojedincima, niti otkriva bilo šta esencijalno o našoj ličnosti.

Fotograf Bruno Fert u svom radu osvrnuo se baš na ovaj jaz između privatnog i poslovnog života i dokazao da su ljudi mnogo više od uniforme koju nose. On je pravio po dve fotografije pojedinaca, od kojih je na jednoj prezentovao pojedinca u svojoj svakodnevnoj odevnoj kombinaciji, a na drugoj, u istom ambijentu u radnoj uniformi.

Pogledajte kako izgledaju njegovi radovi.

poslovne uniforme 2 Koliko radne uniforme govore o pojedincu poslovne uniforme 3 Koliko radne uniforme govore o pojedincu poslovne uniforme 4 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 1 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 3 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 4 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 5 Koliko radne uniforme govore o pojedincu uniforme 2 Koliko radne uniforme govore o pojedincu poslovne uniforme 1 Koliko radne uniforme govore o pojedincu

Više Brunovih radova možete pogledati ovde.

Jasna Stanić

Editors choice