Kada bi te neko pitao koliko zaista znaš o ženskom zdravlju tokom “onih dana”, verovatno bi kao “iz topa” odgovorila – pa, znam sve, žensko sam! Ali, odmah na početku da kažemo, u znanje o ženskom zdravlju tokom “onih dana” ne spada svest o tome da se osećaš loše i da ti nije ni do čega! Šalu na stranu, “oni dani” zaista nisu nimalo jednostavni i zaista ne možeš da razmišljaš ni o čemu drugom osim o tome da jedva čekaš da sve prođe! Ipak, u tim trenucima, baš zato što se uglavnom konstantno osećaš loše, najvažnije je da imaš odgovarajući vid podrške koji će ti makar malo olakšati život. Pogađaš, u pitanju su sitnice koje bez kojih nijedna devojka ne može tokom “onih dana” – ulošci. Ali, koje odabrati? Koji su zapravo najbolji za tebe?

Naša preporuka jesu Bella ulošci – ulošci koji dišu! Reč je o novom brendu uložaka na našem tržištu koji je za kratko vreme oduševio žene širom naše zemlje. Bella ulošci su namenjeni svim ženama koje žele da se osećaju sigurno i udobno kada im je to najpotrebnije. Imaju odličnu moć upijanja, a osim toga su i jako prijatni – prijanjaju uz telo, omogućavaju savršeni osećaj udobnosti i neutrališu sve mirise. 

Bella u svom asortimanu ima preko 50 proizvoda, ali se četiri linije uložaka izdvajaju: Bella Perfecta, Bella Herbs, Bella Intima i Bella for Teens.

Bella Panty Intima su ultra tanki, jedinstveni dnevni ulošci, meki i udobni, savršeni za devojke i žene sa osetljivom kožom. Površinski sloj se sastoji od 100% pamuka, dok je donji sloj napravljen od specijalnog materijala koji omogućava koži da diše.

Bella Herbs Sensitive Plantago je linija uložaka koji su namenjeni ženama sa nešto osetljivijom kožom. Postoje Herbs Sensitive Plantago ulošci sa krilcima, kao i Panty Herbs Plantago dnevni ulošci, a oba tipa su obogaćena prirodnim esencijama bokvice, bez mirisa su i jako meki.

Bella Perfecta je linija ultra tankih higijenskih uložaka sa krilcima koji svakoj ženi pružaju željenu sigurnost tokom “onih dana”. Dodatne ivice sa strane sprečavaju curenje tečnosti, a pomoću specijalne formulacije tečnost se pretvara u gel tako da uložak brzo postaje suv. U prodaji su tri vrste Bella Perfecta uložaka – Bella Perfecta Ultra Blue, Bella Perfecta Maxi Blue, Perfecta Ultra Night Blue.

Bella for Teens je linija uložaka namenjena tinejdžerkama. Moderno dizajnirane linije Ultra Sensitive i Ultra Energy, higijenski ulošci sa krilcima, kao i dnevni ulošci, vode računa o tome da se devojka oseća prijatno i sasvim slobodno i bezbrižno prilikom pokreta.

Wannabe Bella Body W670 Koliko znaš o ženskom zdravlju tokom onih dana? (NAGRADNI KVIZ)

DOBITNICE VREDNIH NAGRADA KOJE DODELJUJE Bella Srbija su:

1. nagrada: Philips depilator set + mesečna zaliha Bella uložaka – SLAĐANA ŠURBAT iz Novog Sada;

2. nagrada: Grunding fen za kosu i uvijač + mesečna zaliha Bella uložaka – MAJA CVETKOVIĆ iz Beograda;

3. nagrada: Scholl turpija za pete + mesečna zaliha Bella uložaka – JOVANA MILIVOJEVIĆ iz Knjaževca;

4. nagrada: Grunding depilator + mesečna zaliha Bella uložaka – JELENA STOŠIĆ iz Lebana;

5. nagrada: Grunding presa za kosu + mesečna zaliha Bella uložaka – MELANIJA VALIĆ iz Beograda;

6. nagrada: Grunding styler za kosu + mesečna zaliha Bella uložaka – LJUBICA JOVANOVIĆ iz Niša;

7. nagrada: Godišnja zaliha Bella uložaka – 12 pakovanja ciklusnih i 12 pakovanja dnevnih uložaka + turpija, pinceta, ogledalce – ALEKSANDRA KOVAČEVIĆ iz Beograda;

8. nagrada: Šestomesečna zaliha Bella uložaka – 6 pakovanja ciklusnih i 6 pakovanja dnevnih uložaka + turpija, pinceta, ogledalce – ALEKSANDRA RAKIĆ iz Mijatovca, Ćuprija;

9. nagrada: Tromesečna zaliha Bella uložaka – 3 pakovanja ciklusnih i 3 pakovanja dnevnih uložaka + turpija, pinceta, ogledalce – ZUHRA PRUŽLJANIN iz Novog Pazara;

10. nagrada: Mesečna zaliha Bella uložaka – jedno pakovanje ciklusnih i jedno pakovanje dnevnih uložaka + turpija, pinceta, ogledalce – DRAGANA MULIĆ iz Dolova.

NAPOMENA: Nagrade će dobitnicama biti poslate na kućnu adresu!

Da bi učestvovala u kvizu, potrebno je da najpre lajkuješ Facebook stranicu Bella Srbija i zapratiš Instagram profil Bella Srbija. Nagradni kviz možeš rešiti OVDE.

 

Prethodne kvizove reši ovde!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments